İhmal can almadan önlem alınmalı!

Bir vatandaş Lefkoşa’da geçtiğimiz günlerde rastladıkları fotoğraftaki durum ile ilgili görüşlerini dile getirerek bu açık tehlikeye dikkat çekti.

ads ads ads ads
20/02/2019

ads
İhmal can almadan önlem alınmalı!

Halkın Sesi Gazetesi'nin haberine göre; Bir vatandaş Lefkoşa’da geçtiğimiz günlerde rastladıkları fotoğraftaki durum ile ilgili görüşlerini dile getirerek bu açık tehlikeye dikkat çekti.

Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesindeki Lemar Işıkları yanındaki 3. Sokak’ta olduğunu belirten vatandaş, elektrik direklerinin yerinden oynamasını önlemek için toprağa kadar uzatılan telin bir arsanın çevresine çekilen tel duvarın üzerine bağlanmasına tepki gösterdi. "Elektrik direğinin tepesine bağlı kabloyu tel örgü duvarın üzerine bağlamışlar. Bu nasıl iştir? Acilen önlem alınsın. Bir çocuğu çarpsa üzgünüz mü diyecekler?" diyen vatandaşımız, bu ihmalin bir cana mal olmadan düzeltilmesini talep etti. Bu kabloyu arsanın sahibi mi yoksa Elektrik Kurumu’ndan birilerinin mi bu şekilde tele bağladığını sorgulayan vatandaşımız, bir an önce düzeltilmesi için yetkilileri göreve davet etti
 

20/02/2019 12:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ihaml, can, haber, kıbrıs, önlem,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.