Fenerbahçe yarın geliyor

ads ads ads ads
15/09/2015

ads
Fenerbahçe  yarın geliyor

NEU Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası’na katılacak olan Fenerbahçe’nin, KKTC’ye gelecek kadrosu belli oldu

İDMAN YARIN AKŞAM SAAT 18.00’DE

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı yarın KTC’ye gelecek ve saat 18.00’de de NEU RA 25 Spor Salonu’nda idman yapacak. Sarı lacivertlilerin kadrosunda WNBA’de olan yabancılar yer almazken Beyaz Rus Anastasia Veremeenka ve Ewlina Kbryn kadroda yer alacak

FB’NİN BAŞINDA YUNANLI GEORGE DİKEOULAKOS

Sarı lacivertlileri bu sezon iki sezon önce Lig şampiyonu yapan George Dikeoulakos çalıştırıyor. Yunanlı koç ile birlikte WNBA oyuncularının olmadığı kadroda Ewilne Kbryn ve Beyaz Rus Milli oyuncusu Anastasia Verameyenka da Fenerbahçe ile KKTC’ye gelecek

HAVADİS / TONGUÇ KOTAK

Yakın Doğu Üniversitesi tarafından düzenlenen NEU CIP Kadınlar Basketbol Turnuvası’na katılacak Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı yarın KKTC’ye geliyor.

18-20 Eylül tarihlerinde NEU CUP’ta mücadele verecek olan Türkiye Kadınlar Basketbol takımı yarın uçakla KKTC’ye gelecek.

Bu arada Fenerbahçe’nin yanı sıra Abdullah Gül Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi de yarın KKTC’de olacaklar.

İdman saat 18.00’de

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı yarın sabah KKTC’ye geldikten sonra saat 18.00’de NEU CUP’ın oynanacağı NEU RA 25 Spor Salonu’nda saat 18.00’de idman yapacak.Sarı lacivertli takım saat 18.00’de yapılacak idmanın 10 dakikalık bölümünü basına açacak.

Abdullah Gül Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi yarın sabah KKTC’ye geldikten sonra öğleden sonra ise idman gerçekleştirilecekler.

İki yabancısı geliyor

Fenerbahçe turnuvaya WNBA’de oynayan oyuncularından yoksun olarak KKTC’ye gelecek.

Kadroda Genel menajer Didem Akın, idari manajer Taylan Ege Cingöz, baş antrenör George Dikeoulakos, yardımcı antrenör Sakis Paralikasile Tolga Esenci’nin yanı sıra oyuncular şöyle:

Ewelina Kobryn, Birsel Vardarlı Demirmen, Gökçe Doğan, Anastasia Veremeenka (Beyaz Rusya), Tuğçe Canıtez, Olcay Çakır, Hülya Çoklar, Melis Gülcan, Melisa Korkmaz, Merve Arı, Bilge Topaloğlu ve Ece Deniz Onat

 

15/09/2015 18:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, basketbol, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.