Fenerbahçe'den Cenk Tosun bombası!

Vedat Muriqi'nin takımdaki geleceğinin sorgulanır hale gelmesinin ardından Fenerbahçe'de golcü operasyonu başladı.

ads ads ads ads
20/07/2020

ads
Fenerbahçe'den Cenk Tosun bombası!

SICAK GELİŞME 

Süper Lig'de şampiyonun belli olmasının ardından takımların transfer politikalarına dair yeni iddialar sızmaya devam ediyor. İşte Fenerbahçe'de yaşan son sıcak gelişme...

BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON 

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala Medipol Başakşehir 33. hafta mücadelesinde karşılaştığı rakibi Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nda şampiyonluğunu resmen ilan etti.

KOLLAR SIVANDI 

Önümüz hafta oynanacak karşılaşmalarla Süper Lig'de sezon tamamlanırken, kulüpler gelecek sezon için kollarını çoktan sıvamış durumda.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ 

Bu sezon beklenenin üzerinde performans gösteren kulüplerin yanında, beklentilerin çok altında bir performansla kötü bir tablo çizen kulüpler çalışmalarına hız vermiş durumda...

FENERBAHÇE BOYUN EĞDİ 

Bu kulüplerden olan Fenerbahçe'de 33. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelmiş, sarı-lacivertliler sezonun son derbisinde rakibine 2-0 ile boyun eğmişti.

KÖTÜ İSTATİSTİKLER TAT KAÇIRDI 

33. hafta sonunda topladığı 50 puanla 7. sırada kalan sarı-lacivertlilerin bu sıralama ile ligi tamamlayacağı kesinleşirken, kötü istatistiklerle de öne çıkıyor.

HATA YAPMA LÜKSÜ YOK 

61 yıl sonra ilk kez üst üste 2 sezon ilk 5'in içerisinde yer alamayan Sarı Kanarya'da gelecek sezon hata yapılma lüksü yok.

FLAŞ İSİM GÜNDEME GELDİ 

Bu sebepten olacak ki transferde ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe için gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında birçok transfer söylentisi ortaya atılırken, flaş bir isim gündemde.

CENK TOSUN İDDİASI 

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, sarı-lacivertliler Beşiktaş'tan 22.50 milyon Euro bonservis bedeli ile Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olan ve an itibarıyla Crystal Palace forması giyen Cenk Tosun ile yakından ilgileniyor.

ONLINE GÖRÜŞME SÖYLENTİSİ 

Hatta, sarı-lacivertlilerin müstakbel sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun, Everton'ın tecrübeli sportif direktörü Marcel Brands ile online olarak bir görüşme sağladığı ana gündem maddesi Cenk Tosun olan görüşmede Yerry Mina ve Bernard isimlerinin de tartışıldığı yazıldı.

ALİ KOÇ İŞARET ETMİŞTİ 

Daha önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un bu görüşmeyi destekleyen "Bize net bir golcü lazım" sözleri de bu görüşmeyi doğrular nitelikte...

12

Abone Ol

BEŞİKTAŞ DA CENK TOSUN'U İSTİYOR 

'İki yönlü transfer savaşı' şeklinde sunulan haberinde diğer tarafında ise Beşiktaş var... Daha önce siyah-beyazlı formayı giymiş ve İngiltere'ye transfer olan Tosun için, Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş'ın da 29 yaşındaki oyuncuyu geri istediği, Fenerbahçe ile bir savaş içerisine girdiği bilgisi de okuyuculara aktarıldı.

CARLO ANCELOTTI TAKIMDA İSTEMİYOR 

Everton'ın tecrübeli menajeri Carlo Ancelotti'nin daha önce Cenk Tosun için gelecek planları arasında olmadığına dikkat çekilen haberde, oyuncunun takımdan ayrılmasının yüksek ihtimal dahilinde olduğu da yazıldı.

"BİZİ ŞAMPİYON YAPABİLİR" 

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın takıma birçok yönden takviyeler yapılmasını istediği, hatta Yalçın'ın Cenk Tosun için "Bizi şampiyon yapabilir" dediği de biliniyordu.

CENK'LE BİZZAT GÖRÜŞTÜ 

Bu transfer için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bizzat devrede olduğu Cenk'le görüşerek ikna etmeye uğraştığı da gelen bilgiler arasında. (A Spor)

MUKAVELESİ SÜRÜYOR 

Cenk Tosun'un kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

20/07/2020 22:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fenerbahçe’, Cenk Tosun
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.