Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir gol daha!

Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden kaparak bu yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, sarı kırmızılı takıma bir 'gol' daha attı .

ads ads ads ads
21/07/2020

ads
Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir gol daha!

Transferde son dakika gelişmesi... Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş transferinin ardından ezeli rakibine bir transfer çalımı daha atmak için girişimlere başladı. Fatih Terim'in çok istediği yıldız oyuncu için düğmeye basıldı.

Son 2 sezonda taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de transferde gaza basıldı.

Geçtiğimiz sezon geçen başarısız sezonun ardından bu sezona büyük umutlarla giren ve ligin ilk yarısında oynadığı futbolla şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Fenerbahçe ligin ikinci yarısında düşüşe geçti ve zirveden uzaklaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son 2 sezondaki başarısız sonuçlardan ders çıkardıklarını ve gelecek sezon Fenerbahçe'yi zirveye taşıyacak kadroyu kuracaklarını açıklamıştı.

Ali Koç transfer süreci ile ilgili, "Transferde bonservissiz ya da kiralayabileceğimiz isimlere yöneliyoruz. Bu anlamda 5-6 futbolcuyla belli noktalara geldik." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin 1 numarası ayrıca, "Enteresan transfer hamlelerimiz var. Geldiğimiz noktada aklımıza yatan hoca profili, ne yazık ki sezon sonunda gelebiliyor. Fenerbahçelilerin içi rahat olsun. Gerek Marco'nun dönmesi, Emre'nin yeni pozisyonu, Tahir hoca... Yeni bir planlamamız var. Bunları açıklayacağız." şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ifade ettiği şekliyle transferde yetkili isimlerden olan Emre Belözoğlu yeni bir transfer için kolları sıvadı. Galatasaray'ın istediği yıldız golcü için girişimler başladı.

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a geçtiğimiz sezon Vedat Muriqi transferinde çalım atmış ve transfere hızlı bir giriş yapmıştı.

Vedat Muriqi bu sezon Fenerbahçe'nin en önemli gol silahlarından biri olmuştu.

Fenerbahçe bu sezona da transferde hızlı bir giriş yaptı. Sarı Lacivertliler, adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Mert Hakan Yandaş transferini de sonlandırdı ve ezeli rakibine bir transfer çalımı daha atmış oldu.

Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray ile ön protokol yaptığı iddia ediliyordu.

Fenerbahçe, Galatasaray'a yeni bir transfer çalımı atmak üzere kolları sıvadı ve golcü oyuncu için görüşmelere başladı.

Önümüzdeki sezon forvet hattında derin bir kadroya sahip olmayı hedeflemenin yanında kaliteli isimleri kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Aston Villa'ya büyük umutlarla transfer olan ancak beklentilerin altında kalan Mbwana Samatta için düğmeye bastı.

Sarı-Lacivertli kurmaylar Samatta'nın kiralanması için Aston Villa yönetimiyle temasa geçti.

Aston Villa'nın küme düşmesi durumunda Tanzanyalı golcünün başka bir takıma gitmesine izin verilmesinin sözleşmesinde yer aldığı da iddia ediliyor.

.

21/07/2020 10:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, futbol, galatasaray,
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.