Fenerbahçeli Yıldızın Eşi Ünlü Popçuyla Yakalandı

ads ads ads ads
26/11/2013
HK

ads
Fenerbahçeli Yıldızın Eşi Ünlü Popçuyla Yakalandı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in tasarımcı eşi Asena Erkin ile popçu Berkay'ın Akmerkez'in bebek odasındaki buluşması böyle görüntülendi. Berkay'ın ilk tepkisi "Sil o fotoğrafı!" oldu!

TELEFONDA YER TARİFİ

Bu fotoğraflar çok konuşulur! Son dönemde magazin dünyasında sıkça konuşulan, TV'de üzerine tartışılan Asena Erkin-Berkay ilişkisine dair dedikodular, ikili tarafından yalanlanırken ilginç bir gelişme yaşandı. İkiliyi Akmerkez'de görüntüleyen Günaydın muhabiri Hakan Uç, o günü anlattı: "Akmerkez'de dolaşırken fast food katında Asena Erkin'i gördüm."

KAPIDA GÖREVLİ BEKLEDİ

"Asena Erkin'in telefonda konuşurken 'Bebek odasında buluşalım' sözünü duyunca, onu izlemeye başladım. Hızlı adımlarla bebek odasına girdi. Ben bir kenarda beklerken ondan 5 dakika sonra odaya bu kez Berkay girdi. Berkay, içeriye girdiği an kapıyı kilitledi. O sırada kapıda bir görevli belirdi ve onlar dışarı çıkana kadar orada bekledi."

ASENA ERKİN: YAKALANDIK!

"Yaklaşık yarım saat sonra bebek odasından, önce Asena Erkin çıktı. Hızlı adımlarla koridora yöneldi. Hemen ardından ise bu kez kapıda Berkay belirdi. O anı görüntülemek için fotoğraf makinemin düğmesine bastım, flaş patladığı an Asena Erkin 'Yakalandık!' diye çığlık attı. Asena Erkin, ters istikamete yönelip hızla ortadan kayboldu. Berkay ise bana doğru yöneldi."

'AYSEL' DİYE KAYITLI

"Berkay 'Sil o fotoğrafı, bu konu burada kapansın!' dedi. Sonra telefonunu eline alıp 'Seni Asena ile konuşturacağım' dedi. Ve telefonuna 'Aysel' olarak kayıtlı olan kişiyi aradı. Karşımdaki Asena Erkin'di ve bana telefonda, 'Biz orada sadece konuşuyorduk. Bu fotoğraflar yayınlanırsa herkesin başını ağrıtır' dedi. SABAH

26/11/2013 10:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Asena Erkin, caner erkin, berkay
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.