Fenerbahçe'nin Kadıköy kabusu sona erdi!

Kadıköy'de çıktığı 15 karşılaşmanın 7’sini kazanabilen Fenerbahçe kötü seriye Denizlispor önünde son verdi. Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk mücadeleyi kazanan Sarı-Lacivertliler evinde 4 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı.

ads ads ads ads
06/04/2021

ads
Fenerbahçe'nin Kadıköy kabusu sona erdi!

Fenerbahçe'nin geçmiş sezonlarda iç sahada elde ettiği başarılı sonuçların yerini bu yıl istikrarsız gidişat almış, puan kayıpları şampiyonluk yarışında geride kalmalarına neden olmuştu. Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de oynadıkları 15 maçın sadece 7’sini kazanabilmişti. Konya, Beşiktaş ve Yeni Malatya mağlubiyetleri ile sezonun ilk yarısında üst üste 3 iç saha maçında puan alamayan Kanarya ikinci devrede de kötü istatistiği bırakın tersine çevirmeyi daha da zor günler yaşadı ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 63 gün galibiyet özlemi çekti.  

Hiddink'in rekoruna ortak olmadılar

Denizli maçına çıkmadan önce Kadıköy'de üst üste Galatasaray ve Göztepe'ye yenilen Sarı-Lacivertiller, Antalyaspor ile de 1-1 kalmıştı. Fenerbahçe evinde kazanamamaya Gençlerbirliği önünde de devam edince Kadıköy'deki galibiyet özlemi 4 maça çıkmıştı. En son 1990-1991 sezonunda Guus Hiddink yönetiminde iç sahada 5 maç üst üste kazanamayan Fenerbahçe, dün akşam Denizli'yi devirip 30 yıl önceki sezona ortak olma talihsizliğini yaşamadı.

(Fanatik)

06/04/2021 09:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fenerbahçe, Kadıköy, spor, futbol
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.