Fenerbahçe'ye kötü haber

ads ads ads ads
28/12/2014

ads
Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'de, Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Bruno Alves'in sağ kalça kaslarında yırtık ve ödem, Raul Meireles'in de sağ bacak adalesinde ödem ve kanama tespit edildi. Alves devreyi kapattı, Meireles'in de Başakşehir maçında oynaması çok zor.

Fenerbahçe'de, Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Bruno Alves'ten kötü haber geldi. Mehmet Topal ile çarpışan Portekizli futbolcunun sağ kalça kaslarında yırtık ve ödem oluştuğu açıklandı.

İlk yarıyı kapatan Alves'in tedavisine başlanırken, bir diğer sakat Raul Meireles'in ise sağ bacak adalesinde ödem ve kanama tespit edildi. Altınordu maçında oynatılmayacak olan Meireles'in, Başakşehir karşısında da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

DEVRE ARASI 16. HAFTA BAŞLIYOR

Bu sezon devre arası 16. hafta sonu itibariyle başlıyor. Yani iki oyuncu sadece kupada Altınordu (30 Aralık) ve bu haftasonu oynanacak Başakşehir mücadelelerinde forma giyemeyecekler.



ALTINORDU HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 30 Aralık Salı günü Altınordu ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve üst sahada gerçekleşen çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11'de görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma, dar alanda pas organizasyonları ve dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı. Emmanuel Emenike ve Pierre Webo takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştılar. Fenerbahçe, Altınordu maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. (Fanatik) 

28/12/2014 14:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, haber, kıbrıs, Alves, Meireles, sakatlık
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.