Fernandes'in Tesislere Girmesi Yasaklandı!

ads ads ads ads
05/04/2014

ads
Fernandes'in Tesislere Girmesi Yasaklandı!

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes'in A Takım tesislerine girmesi yasaklandı. Portekizli oyuncu için altyapı binasına özel masaj odası yaptırıldı

Çok değil, 5 ay öncesine kadar en büyük yıldızıydı Beşiktaş’ın... Sezon başında Rus ekiplerinden 8.5 milyon Euro’luk teklif gelmiş, yönetim elinin tersiyle itmişti. Ancak son dönemde adeta koşar adım Beşiktaş’tan uzaklaşan Manuel Fernandes, yolun sonuna geldi. Yönetimin ardından teknik direktör Slaven Bilic’in de “Bana yürekli oyuncu gerek. Bu saatten sonra bize faydası olmaz” dediği Portekizli yıldıza tesislerin kapısı kapandı. Tecrübeli oyuncunun, A Takım ile bağı tamamen kesildi.

ARKADAŞLARINDAN AYRILDI

Teknik ekibin de onayı ile kadro dışı kalan diğer oyuncular için uygulanan kurallar, Manuel Fernandes için de hayata geçirildi. Buna göre Portekizli futbolcu, artık A Takım Tesisleri’ne giriş iznine sahip değil. Fernandes, Nevzat Demir Tesisleri’nde sadece altyapı için ayrılan özel bölüme girebilirken iyileşmesi halinde de çalışmalarını burada sürdürecek. Yönetimin uygulamaya koyduğu yasağın ardınan dış kapıdan direk olarak altyapı tesislerine girmeye başlayan ‘küskün yıldız’ için altyapı binasına özel bir tedavi ve masaj odası yaptırıldı.

BENi YALNIZ BIRAKTILAR

Portekiz’de ameliyat olmasına izin verilmediği için rest çeken ve tesislerin kapısı kapanan Manuel Fernandes esti, gürledi. Kendisi gibi A Takım Tesisleri’ne alınmayan Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen ile birlikte çalışması istenen Portekizli, arkadaşlarına ve tesis çalışanlarına dert yandı. Geçen sezon ağrılarla oynadığını, bu yıl ise aynı acıya dayanamadığını belirten Fernandes’in, “Geçen sezon oyuncu eksikliğinden sakat sakat oynadım. İğne ile mücadele ettim. İğne geçici olarak ağrılarımı azalttı. Bu sezon ise dayanamadım. Bu diz ile kesinlikle oynayamazdım. Ama beni anlamadılar” dediği öğrenildi.

‘İĞNEYLE NEREYE KADAR’

Doktor Ertuğrul Karanlık’la ilgili de iddialarda bulunan Fernandes’in “Bana bir iğne yaptı ama faydasını görmedim. Sürekli iğne ile nereye varacaktım? Portekiz’deki doktoruma konuyu açtım. Hemen gelmemi söyledi. Böyle bir iğne tedavisinin hiçbir fayda sağlamayacağını, ameliyat olmam gerektiğini anlattı. Ancak Ertuğrul Karanlık benim bir şeyim olmadığımı söylüyor. Bunu kabul etmediğim için de dışlandım. Ancak şu da bir gerçek ki, bu tip olaylar, sakatlıklar futbolun doğasında var. Kabullenmek gerek. Geçen yıl arkamı sıvazlayanlar bu sezon sakatlığımdan dolayı oynamadığım için ortada yoklar. Beni yalnız bıraktılar” sözleri şok etkisi yarattı.

MOSKOVA’YA SICAK

Önümüzdeki sezonla ilgili düşüncelerini de Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen’le paylaşan Manuel Fernandes şunları söyledi: “Benim bugüne kadar Beşiktaş’ta kulüp ile hiç sorunum olmadı. Burada kalmak isterim ama illa ki olacak da değil. Rusya’dan Spartak Moskova çok iyi para teklif etti. İmza atmadım ama transferin gerçekleşme ihtimali yüksek.”

Habertürk

 

05/04/2014 16:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fernandes, bjk, haber spor
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.