FITPLUS yeni bir boyutla açıldı

ads ads ads ads
30/11/2020

ads
FITPLUS yeni bir boyutla açıldı

Gazimağusa’da müşterilerine yüksek kaliteli hizmet vermek misyonuyla kurulan FITPLUS Fitness ve GYM Merkezi, yeni bir boyutla yeni yerinde hizmete başladı.

Gazimağusa’nın en yeni ve en prestijli binası Northernland Premier’de yeniden açılan FITPLUS, “Happier, Healtier, Stronger” sloganıyla hizmet verecek.

GYM yanında, kapalı havuz, hamam, SPA hizmetini de bünyesine ekleyen FITPLUS’ta, GYM hafta içi 06.00-22.00, Cumartesi-Pazar 08.00-21.00, SPA hafta içi ve hafta sonu 08.00-20.00, saatleri arasında yer alacak. 

En yeni teknolojik ekipmanlar ile dış mekanı aratmayacak özelliklere sahip ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri ile FITPLUS, daha kaliteli egzersiz için en uygun spor salonu olma özelliği taşıyor. 

12 kişilik tecrübeli ve eğitimli kadro ile hizmet verecek FITPLUS, rekreasyonel, sosyal, eğitsel, fonksiyonel ve yenilikçi anlayış ile tüm uygulama alanlarında müşterilerine yüksek kaliteli hizmet vermek; eğitimli, yetenekli, deneyimli personel ve kaliteli ekipman ayrıcalığı ile kaliteli ve güvenli egzersiz imkanı sunmayı hedefliyor.

FITPLUS, ayrıca toplumun fitness ve sağlık yönünde iyileşmesine katkı sağlayabilmek, uygulama alanlarını genişleterek, rakabet ortamı yaratmak ve daha büyük kitlelere, daha kaliteli hizmet vermek, ülke sporuna katkıda bulunmak ve sponsorluklarla desteklemeyi vizyon olarak belirledi.

30/11/2020 17:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: FITPLUS yeni bir boyutla açıldı, haberkibris, kıbrıs, mağusa gym, mağusa fitnes,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.