Flört talebini reddeden kadına 3 milyon dolarlık tazminat davası açtı

ads ads ads ads
01/02/2023

ads
Flört talebini reddeden kadına 3 milyon dolarlık tazminat davası açtı

Singapur'da bir erkek, kendisini arkadaş olarak gördüğünü söyleyen kadına 3 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

K. Kawshigan'ın, flört talebini reddederek duygusal travma geçirmesine neden olan Nora Tan'a 7 Temmuz'da açtığı davanın ön duruşması 9 Şubat'ta görülecek.

Ülkenin tanınmış gazetelerinden Straits Times'ın haberinde Kawshigan'ın, Tan'ın kendisini reddetmesiyle travma yaşadığını ve depresyona girdiğini öne sürdüğü belirtildi.

Buna göre Tan ve Kawshigan, 2016'da tanışıp arkadaş oldu. Kawshigan, Eylül 2020'de Tan'la görüşerek kendisiyle sevgili olmak istediğini söyledi. Fakat Tan bunu reddederek, Kawshigan'ı sadece arkadaş olarak gördüğünü ifade etti.

Aldığı olumsuz yanıtın ardından Kawshigan, ısrarlı şekilde taleplerini yineledi ve kabul etmemesi halinde Tan'ı, itibarını zedeleyecek bir tazminat davası açmakla tehdit etti.

Bunun üzerine Tan, Kawshigan'la birlikte terapiye katılmaya başladı. Kadının, bunun Kawshigan'ın durumu kabullenmesini sağlayacağını düşündüğü aktarıldı.

Fakat Tan, bir buçuk yılın ardından terapiyi bıraktığında Kawshigan yeniden kendisini tehdit etmeye başladı.

Tan, adama karşı geçen yıl nisanda taciz suçlamasıyla şikayette bulundu ve mayısta kendisiyle iletişimi kesti. Bunun üzerine Kawshigan da temmuzda Tan'a karşı Yüksek Mahkeme'de tazminat davası açtı.

Kawshigan, yaşadığı travma yüzünden iş hayatına odaklanamadığını, gelirinin düştüğünü ve masraflı terapiyle rehabilitasyon süreçlerinden geçmek zorunda kaldığını öne sürdü. Tan ise hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı Kawshigan'a karşı dava açtı.

Ayrıca Kawshigan, ağustosta Tan hakkında 22 bin dolarlık ayrı bir tazminat davası daha başlattı. Bu şikayette Kawshigan, Tan'ın terapi sürecinden çekilerek aralarındaki anlaşmayı ihlal ettiğini savundu.

Ancak 28 Ocak'ta görülen duruşmada mahkeme, Kawshigan'ın haksız olduğuna karar verdi.

Independent Türkçe, Straits Times

 

01/02/2023 22:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Flört talebini reddeden kadına 3 milyon dolarlık tazminat davası açtı
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.