Futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'ye basketçi sevgili!

2019 yılında nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci (37), geçtiğimiz ay boşanmıştı.Ciğerci'nin kısa süre içerisinde yeniden aşık olduğu iddia edildi. Sosyal medyanın fenomen isminin bu kez bir basketbolcuyla birlikte olduğu konuşuluyor.

ads ads ads ads
25/10/2021

ads
Futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'ye basketçi sevgili!

Eski eşler Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşen İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli düğününe ayrı ayrı katılmıştı.

Çıra, gazetecilere “Zeytin dalı uzattım. İlk defa bu kadar uzun süreli ayrı kaldık ama barışabiliriz" demişti. Selin Ciğerci ise “Asla demem ama olmaz. İş için görüşüyoruz" şeklinde konuşmuştu.

YENİ AŞKI BASKETBOLCU MU? 

Sürpriz şekilde 10 Eylül'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, gündemden düşmüyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Ciğerci'nin bir basketbolcuyla birlikte olduğu iddia edildi. Sporcunun kim olduğu henüz belli değil ama fenomenin ilişki konusunda çok ciddi olduğu öğrenildi.

"İHANET" İDDİASI 

Öte yandan geçtiğimiz yıl Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın ihanet gerekçesiyle boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ciğerci'nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin ilişkisini öğrenince; genç kadının evine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

"İFTİRA ATIYORLAR" 

Selin Ciğerci, "Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!" demişti.

"ÇOCUĞUM OLSA HAYATIM TAMAMLANIR" 

Çocuk sahibi olma konusundaki düşüncelerini de paylaşan Selin Ciğerci, "Çocuklarım olursa hayatım tamamlanır gibi hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Şimdi çocuk evlat edinmek istiyorum" demişti.

37 yaşındaki fenomen, "Eşimle birlikte başvurularımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurt dışında başvuru yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. Hayatım onlar olsun istiyorum" diye konuşmuştu.

25/10/2021 15:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gökhan Çıra, Selin Ciğerci, magazin
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.