'Futbolda yürütülen açılım çabalarının destekçisiyiz'

ads ads ads ads
20/02/2015

ads
'Futbolda yürütülen açılım çabalarının destekçisiyiz'

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs Türk gençliğinin dünyadan izole durumunun değişmesi gerektiğine vurgu yaparak, bu değişim konusunda futbolda yürütülen açılım çabalarının destekçisi olduklarını ifade etti.

LTB Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Harmancı, Kıbrıs Türk Futbol Federasuyonu’nu (KTFF) ziyaret ederek, Başkan Hasan Sertoğlu ile görüştü. Görüşmede LTB Asbaşkanı Akın Aktunç, KTFF Genel Sekreteri Oktay Çocuk ve yönetim kurulu üyesi Enver Baturalp da hazır bulundu.

HARMANCI: “ADADA FUTBOL BARIŞINI SAĞLAMANIN ÖNEMİ BÜYÜK”

Kıbrıs Türk gençliğinin dünyaya açılamama sıkıntısının boyutlarının her geçen gün daha yıkıcı olduğunu ifade eden LTB Başkanı Mehmet Harmancı, bu konuda KTFF’nin adada futbol barışını sağlamak ve Kıbrıslı Türk futbolcuların dünyayla kucaklaması adına yürüttüğü görüşmelerin öneminin büyük olduğunu kaydetti.

“Cesaretli tavrınızı destekliyoruz” diyen Harmancı, LTB olarak KTFF ile sportif konularda bir takım işbirlikleri düşündüklerini, ziyaretleri çerçevesinde bu konuyu da masaya yatıracaklarını aktardı. 

20/02/2015 16:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hasan sertoğlu, mehmet harmancı
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.