Galaxy Note 8 bu tarihte satışta!

Samsung'un yeni üst seviye telefonu Galaxy Note 8'in çıkış tarihi 23 Ağustos olarak netleşti.

ads ads ads ads
14/07/2017

ads
Galaxy Note 8 bu tarihte satışta!

Geçtiğimiz ay Samsung Galaxy Note 8'in Ağustos ayında duyurulacağına dair haberler çıkmıştı. Samsung'a yakın kaynaklardan biri ise telefonun tanıtım tarihinin 23 Ağustos olacağını kaydetti. Başka bir kaynak olan The Investor ise Samsung'un bir yöneticisinin kesin bir tarih vermeyip Ağustos ayını doğruladığını bildirdi. 

Samsung'un, Galaxy S8'in beklenmedik bir şekilde düşük satış rakamlarında seyretmesini telafi etmek için Note 8'i düşünülenden daha erken bir tarihte duyuracağı biliniyordu.

Ayrıca, VentureBeat'ten Evan Blass'a göre, yeni cihaz Galaxy S8 Plus ile aynı ekran büyüklüğüne, yani 6.2 inç ekrana sahip olacak. Çift kamera sisteminin yanı sıra ekstra S Pen ile gelecek.

Blass, iki kameranın yatay olarak konumlandırılacağını ve bunların 12 megapiksel sensörden oluşacağını belirtti. Parmak izi sensörü aynı zamanda S8'deki gibi kameraların yanında olacak.

Telefonun etiket fiyatı ise 999 euro veya ABD'de 900 doların'ın biraz üzerinde olacak. Note 8, siyah, mavi ve altın rengi olarak teknoloji raflarında yerini alacak. 

14/07/2017 17:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Samsung, galaxy note8, evan blass
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.