Galaxy Watch Active 2 işte böyle görünüyor

ads ads ads ads
01/08/2019

ads
Galaxy Watch Active 2 işte böyle görünüyor

Samsung, Galaxy Note 10 serisi yeni telefonları için son hazırlıklarını yaparken, diğer yandan etkinlikte sadece telefonlarını paylaşmayacak; aynı zamanda yeni akıllı saatlerini de vitrine koyacak. İşte karşınızda Galaxy Note 10 ile birlikte duyurulması planlanan ve internete yeni görüntüleri sızan Galaxy Watch Active 2...

Samsung'un yeni akıllı saatlerinden Galaxy Watch Active 2'ye ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Amerikan Federal İletişim Kurulu tarafından yayınlanan görüntülere bakıldığında yeni saatin nasıl göründüğü net bir şekilde belli oluyor.

Dokunmatik bir çerçeveye sahip olacağı söylenen cihazda çerçevenin kaldırılacak olması saati daha şık bir hale getiriyor ve diğer saatlerden onu ayırıyor. 

Suya ve toza dayanıklılık konusunda da bazı avantajlara sahip olması beklenen Galaxy Watch Active 2'nin 7 Ağustos tarihinde New York'ta gerçekleştirilecek Unpacked isimli etkinlikte Galaxy Note 10 ile birlikte ilk kez dünyaya duyurulması bekleniyor.

Galaxy Watch serisine de yeni bir model eklemeyi planlayan şirketin Galaxy Watch Active 2'yi ne zaman son kullanıcıyla buluşturacağı ise belirsizliğini koruyor. 

01/08/2019 20:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Galaxy Watch Active 2
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.