Game of Thrones sonrası için hazırlıklar başladı!

Game of Thrones'un devam dizisinde çekim takvimi belli oldu

ads ads ads ads
06/02/2019

ads
Game of Thrones sonrası için hazırlıklar başladı!

Game of Thrones'un öncesinde yaşananları işleyen devam dizisinin prodüksiyonu yaz sezonunda başlıyor. Hit dizisi Game of Thrones'un final sezonu prodüksiyonunu tamamlayan HBO, devam dizisinin hazırlıklarını hızlandırdı. Entertainment Weekly'nin haberine göre devam dizisinin çekimlerine yaz döneminin başlarında start verilecek.

Jane Goldman ve George R.R. Martin'in yarattığı devam dizisinin ismi henüz belirlenmedi. Dizinin oyuncu kadrosu ise neredeyse tamamlanmış durumda. Geçtiğimiz haftalarda yapılan son güncellemelere göre kadroda Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp ve Toby Regbo gibi isimleri izleyeceğiz.

Dizi, Game of Thrones'da yaşananların binlerce yıl öncesinde geçecek; Starklar ve White Walkers gibi Westeros tarihinin köklü sırlarını keşfe çıkacak. Dizinin pilot bölümünü S.J. Clarkson yönetirken yürütücü yapımcı kadrosunda Goldman, Martin, Vince Gerardis ve Daniel Zelman görev yapıyor.

Game of Thrones'un devam dizisinin en erken 2020'nin ilkbahar sezonunda prömiyer yapması bekleniyor.

06/02/2019 17:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Game of Thrones sonrası için hazırlıklar başladı!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.