Game of Thrones’un 7. sezon posteri gün yüzüne çıktı

ads ads ads ads
09/03/2017

ads
Game of Thrones’un 7. sezon posteri gün yüzüne çıktı

 Dizi severlerin büyük bir heyecanla beklediği Game of Thrones‘un yedinci sezon posteri sonunda izleyicilerle paylaşıldı.

 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Game of Thrones daha sık gündeme gelmeye başlıyor. Sevilen dizi son olarak iki farklı oyuncunun açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner istemeden de olsa önemli bir detayı ağzından kaçırmıştı. Gelecekteki çekim programından bahsederken Game of Thrones’un sekizinci sezonu için döneceğini açık etmişti. Böylece Sansa’nın yedinci sezondan sağ çıkacağı sonucuna varılmıştı. Ardından Sör Davos karakterini canlandıran Liam CunninghamIrish Independent’in röportajında yedinci sezonun tahmini yayın tarihini dile getirdi. Başarılı dizinin temmuz ortasında ekrana döneceğini düşündüğünü açıkladı.

Tüm bu olayların ardından Game of Thrones cephesinde ufak kıpırdamalar yaşanmaya başladı. Dizinin yedinci sezonu için hazırlanan ilk poster gün yüzüne çıkartıldı. Bu yeni çalışmada çalışmada herhangi bir karakter bulunmuyor. Sadece #GOTS7 etiketi ve HBO logosu görünüyor. Fonun buzla kaplı olması ancak ateşin kendini hissettirmesi ise dikkat çekiyor. Bu da bizlere George R. R. Martin‘in kitap serisinin orijinal ismi olan Buz ve Ateşin Şarkısı‘nı hatırlatıyor. Bir anlamda uzun zamandır hikayelerine şahit olduğumuz karakterlerin sonunda bir araya geleceği müjdeleniyor.

Game of Thrones’un yeni bölümleriyle yaz aylarında ekrana dönmesi bekleniyor. Yedinci sezondan paylaşılan ilk posteri hemen aşağıda bulabilirsiniz.

 

09/03/2017 15:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Game of Thrones
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.