Game of Thrones'un 8. sezon afişi ortaya çıktı!

Game of Thrones'un merakla beklenen 8. sezonundan ilk afiş geldi

ads ads ads ads
22/03/2019

ads
Game of Thrones'un 8. sezon afişi ortaya çıktı!

HBO, Game of Thrones'un final sezonuna ait ilk afişi görücüye çıkardı. Çarpıcı afişteki görsel, Daenerys'in ejderhalarıyla Demirt Taht'ı bir arada resmediyor.

George R. R. Martin'in aynı isimli çok satan roman serisinden uyarlanan "Game of Thrones" 8. sezonuyla Nisan'da final yapmaya hazırlanıyor. Televizyon tarihinin en büyük savaşlarından birine tanıklık edeceğimiz final sezonunda Cercei, Night King'in ölüler ordusu ve Daenerys & Jon Snow ikilisi karşı karşıya gelecek.

Final sezonu, ilk ikisi dışında 1 saat 20 dakikalık bölümler halinde izleyici karşısına çıkacak. Prömiyer yaptığı ilk günden bu yana David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin imzasıyla ekrana taşınan "Game of Thrones" başrollerinde Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams ve Nikolaj Coster-Waldau gibi ünlü isimleri buluşturuyor.

Dizinin final sezonunda yönetmen koltuğu Miguel Sapochnik, David Nutter, David Benioff ve D.B. Weiss'a emanet edildi. "Game of Thrones" 8. sezon bölümleriyle 14 Nisan'da HBO ekranlarına geri dönecek.

22/03/2019 17:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Game of Thrones’un 8. sezon afişi ortaya çıktı!, habe, r kıbrıs
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.