Gelecekle tanışmaya hazır mısınız?

ads ads ads ads
04/12/2016

ads
Gelecekle tanışmaya hazır mısınız?

Tamamen yeni bir spor otomobil konsepti. Örneğin karbon kullanımıyla akıllı hafif yapısı ve aerodinamik tasarımı sayesinde daha verimli. Son derece verimli BMW eDrive teknolojisi ve iç tasarımda kullanılan geri dönüştürülebilir malzemeler sayesinde daha sürdürülebilir. Dinamiklerden ve sportif görüntüden vazgeçmeden. Ödün vermeden sürüş keyfi ve sorumluluk duygusunun ideal kombinasyonu. BMW i8 yenilikçi elektrikli motor ve yanmalı motor teknolojisinin avantajlarını bir araya getiren plug-in hibrit bir otomobildir. Böylece son derece düşük tüketim ve düşük emisyon ile olağanüstü bir sürüş deneyimi elde edilir.
 BMW i8, spor otomobili yeniden tanımlıyor.

BMW i8 üyesi olduğu otomobil sınıfında devrim yapmaya hazır. Kompakt bir otomobilin tüketim ve emisyon değerlerine sahip ilk spor otomobil. Plug-in hibrit otomobilin gücü, diğer faktörlerin yanı sıra, yolda maksimum verimlilik ve dinamiklerle kendini hissettiren elektrikli motor ve yanmalı motorun kusursuz senkronizasyonunda yatar. Zamanın ruhunu hızlandıran ilk spor otomobil.

 Hafif ve kompakt.

BMW Twinpower Turbo motor düşük tüketimle güçlü bir performans sergiler. BMW EfficientDynamics stratejisinin bir parçası olarak yeni geliştirilen BMW TwinPower Turbo 1,5 litre 3 silindirli benzinli motor bir spor otomobilin motorundan beklenebilecek tüm avantajları bir arada toplar. Motor yönetimi, ateşleme noktası boyunca optimum şarj değiştirme süreçlerini garanti eder ve turboşarjın hızlı tepki vermesini sağlar. Çalışma sırasında 256 beygir elektrikli motor ile 96 beygir toplamda 352 beygir gücü ortaya koyar. Ayrıca, yalnızca 2,1 lt/100 km ortalama yakıt tüketir.

KARBON FİBER.

Yolcu bölümü, elektrik bataryasının ekstra yükünü telafi etmek için, aynı üst düzey denge ve çarpışma açısından güvenilir özellikleriyle birlikte, çelikten %50 ve alüminyumdan %30 daha hafif olan ve her yönüyle akıllı olduğunu kanıtlayan karbon fiber kompozit malzemeden yapılmıştır. BMW i modelleri büyük bir üretim serisinde bu yüksek teknolojili malzemeden yapılan önemli bölümlere sahip ilk otomobillerdir. Bu yüzden karbon fiber BMW i8'deki her şeyi, hatta sportif sürüşün geleceğini değiştiren yenilikçi LifeDrive mimarisinin önemli bir bileşenidir.

Aerodinamik tasarım

BMW i8'in çizgileri ve düz silueti, ileri doğru atılır şekildeki duruşunu daha ilk bakışta öne çıkarır. Hareketsiz haldeyken bile, tasarımını da etkileyen, aerodinamik prensiplere bağlı biçimi ve detaylarıyla çarpıcı bir biçimde dinamiktir. C sütununun birleşen şekliyle belirginleştirilen akıcı çizgiler, yukarı doğru hareketlenen yan duvar ve tavan çizgisi görsel bir vurgudan daha fazlasıdır. BMW i8'de bu konsept, aerodinamik özellikleri belirgin şekilde iyileştirir. Yalnızca 0,26 cd oranındaki sürtünme katsayısı, hiçbir otomobile benzemeyen aerodinamik kama biçimi ile BMW i8'in bir spor otomobil olduğunu tartışmasız şekilde ortaya koyar.

Detaylı bilgi için showroomumuza bekliyoruz. 
04/12/2016 10:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: BMW, i8, çangar
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.