Genç kızın korkunç ölümü: Boğazı ağrıyordu ertesi gün öldü

ABD, Florida'da yaşayan Jessie Melcolm'un ölümüne ağlıyor... Florida'daki bir lisede okuyan ve çok aktif bir öğrenci olan Melcolm, boğaz ağrısı çektiğini söyledikten sonra yaşamını kaybetti. Genç kızın ölüm sonucu otopside belli olacak.

ads ads ads ads
11/11/2018

ads
Genç kızın korkunç ölümü: Boğazı ağrıyordu ertesi gün öldü

ABD’nin Florida eyaletindeki Tallahassee Community College’de eğitimine devam eden Jessie Melcolm önceki gün annesine boğazının ağrıdığını söyledi. Boğaz ve baş ağrısından dolayı iyi hissetmediğini söyleyen Jessie arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.

Akşam eve gelmeyen Jessie’ye ulaşamayan annesi, genç kızın arkadaşını arayarak durumunu sordu. Fakat genç kızın arkadaşı, Jessie’nin yanına gidince baygın olduğunu fark etti. Hemen ambulans çağrıldı ve genç kız hastaneye kaldırıldı. Fakat hastanedeki bütün müdahalelere rağmen Jessie yaşamını yitirdi.

Ağabeyinin Amerikan futbolu oynadığı takımda ponpon kız olarak görev alan Jessie’nin otopsi raporu sonrasında soruşturma derinleşecek.

Okulda örnek öğrenci olarak gösterilen Jessie’nin arkadaşları, genç kızın ölümünden sonra perişan olurken annesinin, “Bir gün önce bana iyi hissetmediğini, boğazında ve başında ağrı olduğunu söylemişti” demesi üzerine soruşturma başlatıldı. Yetkililer Jessie’nin otopsi raporunun hazırlanmasından sonra soruşturmanın derinleştirileceğini vurguladı.

11/11/2018 16:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Genç kız
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.