''General Mobile Android One'' Kuzey Kıbrıs Turkcell’de…

ads ads ads ads
10/04/2016

ads
''General Mobile Android One'' Kuzey Kıbrıs Turkcell’de…

“Hem akıllı telefon, hem fiyatı uygun” değerlendirmesi ile öne çıkan General Mobile Android One’a iletişim teknolojisindeki yenilikleri kaçırmak istemeyen herkes ayda 29 TL’den başlayan uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabiliyor.

64 bit güçlü işlemci ile öne çıkan General Mobile Android One, Android Marshmallow 6.0.1 işletim sistemiyle Google işletim sisteminin en güncel sürümünü kullanması ile dikkat çekiyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Akıllı telefonu olmayan kalmasın” diyerek, herkese uygun farklı paket seçenekleriyle sunduğu General Mobile Android One’ı tanıttı. General Mobile Android One akıllı telefon, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde teknolojiyi yakından izleyenlerin ve iletişim teknolojisindeki yeniliklere sahip olmak isteyenlerin beğenisine sunuldu.

Avantajlı fiyatlar, özel paketler

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Android One’a ön ödemeli ya da ön ödemesiz seçeneklerle sahip olunabileceği belirtildi.

General Mobile Android One akıllı telefona 220 TL ön ödeme, 12 ay taahhüt ve aylık 29 TL ödeme ve 1 GB internet ile sahip olunabiliyor. Android One, 220 TL ön ödemeli ve 6 ay boyunca ayda 49 TL ödeyerek aylık 1 GB internetli paket seçeneğiyle de tercih edilebiliyor. Ön ödemeli paketleri tercih etmeyen kişiler içinse cihaz aylık 1 GB internetle birlikte, 12 aylık taahhütle ayda 49 TL’lik paketle sunuluyor.

Android One akıllı telefona sahip olmak için bir diğer seçenek ise 12 ay boyunca 79 TL’ye her türlü iletişim ihtiyacına yanıt veren paketle sunulması. Bu paket Türkiye’de de kullanılabilen 1 GB internet, Türkiye dahil her yöne 50 dakika, Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne 100 dakika konuşma ve her yöne 100 kısa mesaj (SMS) içeriyor.

General Mobile Android One akıllı telefonun peşin satış fiyatı ise ilk 3 ay boyunca 1 GB internet hediyesi ile birlikte sadece 499 TL olarak açıklandı.

Peşin ödeme seçeneği dışında tercih edilecek tüm paketlere cihazın alındığı ay kullanılabilen 1 GB internetin ücretsiz hediye edileceği de belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada General Mobile Android One’a akıllı telefonu olmayan veya telefonunu uzun süredir yenilememiş herkesin bütçesine uygun ödeme seçenekleri ile sahip olabileceği belirtildi.

Yüksek performans hızlı bağlantı

“Hem akıllı telefon, hem fiyatı uygun” değerlendirmesi ile öne çıkan General Mobile Android One, Marshmallow 6.0.1 işletim sistemiyle çalışmasıyla da dikkat çekiyor. 64 bit güçlü işlemci ile öne çıkan General Mobile Android One, 2GB RAM ile yüksek performans sağlıyor. General Mobile Android One’ın, yüksek hızlı bağlantı sağlayan yeni nesil gelişmiş 4G-LTE altyapısı da mevcut. Çift LED flaş ve 13 Megapiksel kamerasıyla her koşulda göz alıcı fotoğraflar vaat eden Android One, akıllı telefonlardaki pek çok ileri özelliğe sahip.

10/04/2016 19:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: General Mobile, Android One, kıbrıs, turkcell, kktcell
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.