Gifa Holding Call Center Açıldı

ads ads ads ads
18/02/2015

ads
Gifa Holding Call Center Açıldı

Gifa Holding Call Center, Yenişehir bölgesinde bulunan merkez binasında dün düzenlenen kokteylle hizmete açıldı.

Gerçekleşen açılış törenine Gifa Holding Yönetim Kurulu ve İmtiyaz Sahibi Yusuf Kısa, Lefkoşa Kaymakamı Alkan Değirmencioğlu, UBP Milletvekili Zorlu Töre, UBP Milletvekili Ersin Tatar, Turcell Pazarlama Genel Müdürü Ayhan Barış, Call Center temsilcileri, Call Center partneri Yemek Üreticileri, Taksiciler, uçak firmaları, Ülkenin iş dünyasına yenilik getiren Gifa Call Center takımının kurucuları, eğitmenleri ve çağrı merkezinin değerli çalışanları, Gaziantep Derneği Başkanı ve üyeleri K.T Basın Konseyi Yüksek Kurulu Üyesi Genel Saymanı, K.T Gazeteciler Cemiyeti Baş Yardımcısı Ali Hançerli, Kameramanlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Leylek ve birçok Basın Mensubu katıldı.

GÖRGÜN: KIBRIS TÜRKÜ'NÜN YAŞAM KALİTESİ ARTACAK

Açılış konuşmasını Gifa Holdin Pazarlama Müdürü Yasemin Görgün yaptı. Görgün konuşmasında, Call Center hakkında kısa bilgiler verdi. Görgün: “ülkemiz insanının zekasını gösteren yüksek teknoloji, ilk kez yapılan hizmetler ve memleket sevgisini gösteren, ülkesine yatırım yaparak KKTC gençlerine iş imkanı yaratan, Gifa Holding çalışmalarına bir yenisini daha ekledi’’ dedi. Yasemin Görgün sözlerinin devamında ise ‘’Gifa Holding Kıbrıs Türkü nün yaşam kalitesini arttıracak yeni hizmetlerinden birini daha başlatmanının mutluluğunu yaşıyor. Kendi topraklarına yatırım yaparak KKTC‘nin halkının refah sevyesini artırıyor değerler üretiyor ve bu bir anlamda da memleket sevgisini gösteriyor’’ şeklinde konuştu.

Yasemin Görgün, Call Center’in verdiği hizmetler hakkında yaptığı konuşmada ise “Call Center, 125 numaradan yemek siparişi, 127 numaradan KKTC genelinde taksi servisi, 130 numaradan da KKTC genelinden uçak bileti rezerve hakkını sunuyor. Milyonlarca dolarlık yatırımla yapılan bu hizmetler KKTC geneli için memnuniyet vericidir’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

TÖRE: BÖYLE YATIRIMLARLA KKTC GÜÇLENİR

Açılış töreninde konuşma yapan DP-UG Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre ve UBP Milletvekili Ersin Tatar birer konuşma gerçekleştirdi. Zorlu Töre, hayırlı olsun dileklerini iletirken Call Center ve açılış ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Töre, “Burada çok değişik alanlarda yatırım yapan Gifa Holding yatırımlarına devam etmektedir. Bizde bunlara şahit olmaktayız, Sizlerde şahit oluyorsunuz. Bu Holding KKTC Devleti’nin yaşamıyla birlikte, uzun yıllara ebediyete kadar devam eder sürüp gider, temennim budur. Tabi ki böyle yatırımlar olursa KKTC güçlenir, ayakta kalır. Böylece ekonomik hamlelerle ayakta kalırız. Gençlerimizi istihdam etmek zorundayız ve huzurlu güvenli bir ülke yaratmak zorundayız. Gifa holdingde aylar öncesinde gazatelerde yapmış olduğu ilanlarda yüzlerce kişinin istihdam edildiği ifadesi yer almıştı. Bugün görüyoruz ki her geçen gün istihdam sayısı daha da artıyor. Bundan dolayıda ayrıca Yusuf Kısa ve Gifa Holding'e teşekkür ediyoruz. Çünkü yatırımlar yerli isdihdamlarda fevkalade önemlidir. Bunuda Gifa Holding gerçekleştiriyor ve yatırımlarına devam ediyor, artık böyle yatırımlarla Ruma muhtaç durumda olmayacağız. Gifa Holding ve Yeni Bakış Gazetesi ve Havacılık alanlardaki yatırımlarınıda tebrik ediyoruz. Yeni Bakış Gazetesi de yeni bakışlar getiriyor. Gazetenin mutlaka olduğu bir taraf vardır ancak siyaset tarafı değildir. KKTC den yanadır. TC’den yanadır. Türk Milletinden yanadır, ve bizler hep birlikte gazeteyle birlikte bu değerleri korumak mecburiyetindeyiz. Değerlerine sahip çıkmayan bir ülke insanı olursa, günün sonunda o değerleride kaybederiz. Onun için KKTC Ana Vatanımız TC ve buradaki Aziz Şehitlerimize Kahraman Gazilerimize ve burada isdihdam bekleyen gençlerimize sahip çıkmak gelecekte güvenli ve huzurlu ortam yaratmak elbette hepimizin görevidir bunu Gifa Holding başarıyor. Kendilerini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

TATAR: GİFA GENÇLERİMİZE DESTEK

Bir konuşma gerçekleştiren Ersin Tatar ise, “Lefkoşa’nın bu caddesinde, Yusuf Kısa tarafından böyle bir yatırım gerçekleştirmiş Sn Yusuf Kısa’ yı taktir ediyorum. Herzaman gelip geçtiğim bir caddeydi ve merak ederim; bu gün yakından tanıma fırsatım oldu ve KKTC için gençlerimiz için iyi bir isdihdam yaratan bir Holding olması gurur vericidir. Yusuf Kısa soyadı Kısa olabilir! ama günün sonunda iş dünyasında uzayarak büyüyecektir” dedi.

Yaptığı konuşmayla dikkat çeken Ersin Tatar, “Gittiğimiz yerlerde gençlerimiz bizlerden iş istiyor bu dönemde mutlu olan insanlar azınlıktadır. Bu gün Holding olarak bu imkan gençlere sunulmuştur. Bu ülkede sosyal sigortalılar var onları düşünen olmadı bu artışları yaparken onlara 30 TL bir artış verdiler bazılarına 100 TL verdiler şimdi bu 100 TL’yi alanlar bağırıyor yeterli değil diye. 30 TL alanlar ne yapsın? Onların sesi çıkmıyor. Çünkü örgütlü değiller dolayısı ile özel söktörde çalışan örgütsüz olduğu için sesleri çok çıkmıyor. Dolayısı ile böyle yatırımları kucaklıyoruz. Çünkü Gifa Holding bunlara sahip çıkıyor” dedi.


Tatar konuşmasına şöyle devam etti: “Gifa Holding Call Center bünyesini yakından gördüğü ve içeriyi dolaştığından, dolayı kıyafetlerinin rengi olsun ciddiyeti olsun dizayn olsun gerçekten taktire değer ve beni çok mutlu etti. Teknolojıyi ve eğitimle ilklerin yaşandığı Holdingi ve Yusuf Kısa’yı tekrardan kutluyorum.

Bu memleketi öyle bir iyi tanıyorum ki çalışana bile sekte vurup kaybetmesine sebeb olurlar, bence burda kar etmeyi değil ayakta durmayı başarıyla ilke edinsinler diyerek durum değerlendirmesi yaptı. Holding’ in havacılıga soyunduğunu duyduk ve bu alandada başarı göstereceğine inanıyorum birileri iş yapanlara başarılı iş adamlarına genel olarak şunu derler; uçtu uçtu uçamadı! ama KKTC semalerında Gifa Airways uçacak ben buna inanıyorum ve güveniyorum. KKTC’den olsun, TC’den olsun, tüm gelen yatırımcıları kucaklarız UBP bu memlekete inanıyor; Ercan’a eğer 250. 000 Euro luk bir yatırım yapılacaksa ki öyle görünüyor, bu havalimanına daha çok uçak insin daha çok yolcu gelsin ve biz bunları hep birlikte değiştirelim ve hep birlikte geliştirelim. Müessesin daha da gelişmesini ve geliştikçe daha da fazla yatırım yapılmasını temenni ederek. Özel sektöre sahip çıkanlar ailesi olalım dedi ve bu duygu ve düşüncelerimle Gifa Holding Call Center ve Yusuf Kısa’yı ve çalışanlarını kutlarım” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından Zorlu Töre Ersin Tatar Yusuf Kısa kurdele kesimiyle açılışı gerçekleştirdi. Call Center olan bölümde Ersin Tatar ve Zorlu Töre birer kulaklık alarak demolarda deneme yaptılar.

Haber: Hülya Özkoyuncu 

18/02/2015 11:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gifa Holding, call center
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.