Gigi Hadid ve Zayn Malik çiftinin bebekleri doğdu

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile birlikte ilk bebeklerini kucağına aldı. Kızlarına kavuşan ikili sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı paylaşımda bulundu.

ads ads ads ads
24/09/2020

ads
Gigi Hadid ve Zayn Malik çiftinin bebekleri doğdu

Dünyanın en çok kazanan modelleri arasında gösterilen Gigi Hadid ile yıllardır bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü One Direction’ın eski solisti Zayn Malik, dördüncü kez barışmalarının ardında ebeveyn olmanın heyecanını yaşıyor.

Ünlü çift sosyal medya hesaplarından kızlarını kucaklarına aldıklarını duyurdu.

25 yaşındaki model Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Kızımız bu hafta sonu aramıza katıldı ve çoktan dünyamızı değiştirdi" dedi.

Sevgilisi gibi heyecanını Instagram hesabından paylaşan ve kızlarının sağlığının iyi olduğunu belirten Zayn Malik ise "Duygularımı kelimelerle anlatmak imkansız. Bu küçücük insana duyduğum sevgi, tecrübelerimin ötesinde. Hayatımda olduğu için çok mutluyum ve benim bebeğim olduğunu söylemekten gurur duyuyorum" dedi.

Anne olmak için gün sayan Hadid, önceki gün sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını yayınlamıştı. Hadid, bu pozlarına "27 haftadan itibaren zaman uçtu" notunu düştü.

Öte yandan Gigi Hadid, geçtiğimiz haftalarda şimdiye kadar hamilelik pozlarını neden paylaşmadığını açıklayarak şu ifadeleri kullanmıştı; "Gebeliğim dünyadaki en önemli şey değil. Paylaşmam gerektiğini düşünmüyorum. Corona virüs salgını nedeniyle insanlar ölüyor. Ayrıca ırkçılık meselesi var. Sosyal medya bunlar için kullanılmalı."

İlk kez annelik duygusunu yaşayan model, bu süreçte hamilelik günlüğü tuttuğunu da dile getirmişti.

24/09/2020 09:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gigi Hadid, Zayn Malik, magazn
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.