Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun, Şef İhsan Gürel ,25. yıl konserleri 22-23 Ocak'ta

ads ads ads ads
18/01/2023

ads
Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun, Şef İhsan Gürel ,25. yıl konserleri 22-23 Ocak'ta

Şef İhsan Gürel yönetimindeki Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu (TSM), 25. Yıl konserlerini, 22-23 Ocak tarihlerinde gerçekleştiriyor.

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda, iki gün verilecek konserler,  Türk bestekâr ve ses sanatçısı Arif Sami Toker bestelerinden oluşuyor.

Girne Belediyesi Kültür İşleri Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre Pazar ve Pazartesi geceleri saat 20.00’de başlayacak konserlerle ilgili davetiyelerin Girne Belediyesi’nden temin edilebilecek.

 -Şenkul: "Tüm kültürleri kucaklayan, birleştirici, ilerici bir anlayışla faaliyetlerimize yön vermeye özen göstereceğiz"

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul yaptığı açıklamada, kültür ve sanat faaliyetlerinin toplumun her kesiminden insanların, adil ve eşit bir şekilde faydalanmasının anlayış temelini oluşturduğunu vurguladı. Her türlü kültürel ve sanatsal çalışma ve projenin destekçisi olacaklarının altını çizen Şenkul, “Şehrin kozmopolit yapısına uygun, tüm kültürleri kucaklayan, birleştirici, ilerici bir anlayışla faaliyetlerimize yön vermeye özen göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Sanatın evrensel olduğunun altını çizen Şenkul, “Kendi evreni içerisinde sanat tüm insani ögeleri yaşatır, barındırır ve yüceltir. Şehrinize değer vermek demek, şehrin asıl sahipleri olan insanına aşkla ve istekle hizmet etmek demektir.” İfadelerini kullandı.

18/01/2023 10:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Girne Belediyesi, Türk Sanat Müziği, ocak, Topluluğu
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.