Girne Belediyesi Yarıyıl Şenliği başlıyor!

ads ads ads ads
31/01/2018

ads
Girne Belediyesi Yarıyıl Şenliği başlıyor!

Girne Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle “Eğitime Kısa Bir Mola” sloganıyla Yarı Yıl Şenliği düzenledi. Çocuklar için düzenlenen birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler, tüm çocuklar için ücretsiz gerçekleştirilecek.Girne Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklar için birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenledi.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 6 Şubat 2018 Salı günü Bandabuliya’da Resim Atölyesi, 8 Şubat 2018 Perşembe günü Bandabuliya’da Seramik Atölyesi, 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Bandabuliya’da Çocuk Partisi, 13 Şubat 2018 Salı günü Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde Masal Atölyesi, 15 Şubat Perşembe günü Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde Ritim Atölyesi yer alacak.

10:00-12:00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklerde kullanılacak malzemelerin belediye tarafından temin edileceği, aynı zamanda, Girne Belediyesi tarafından etkinlikler sırasında çocuklara sürprizler ve çeşitli hediyelerin dağıtılması için hazırlıklar yapıldığı belirtildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, çocukların Şubat tatillerinde hem eğlenceli hem de eğitici saatler geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Geçtiğimiz yıl da düzenlenen etkinliklerin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Güngördü, çocukların ders çalışmaya ve okula ara verdikleri bu günlerde kaliteli zaman geçirmesinin, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimi için önemine işaret etti.

Güngördü, tüm öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulunarak, tüm çocukları etkinliklere davet etti. Güngördü, etkinliklere gönüllü katkı koyanlara da teşekkür etti.

31/01/2018 16:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Girne Belediyesi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.