Golf Federasyonu Yetkili'ye emanet 

KKTC Golf Federasyonu Özerklik Genel Kurulu 13 Mayıs 2018 Pazar günü Tabipler Birliği Lokalinde; Başkan, Yönetim Kurulu ve diğer organların seçimi gündemi ile gerçekleşti

ads ads ads ads
15/05/2018

ads
Golf Federasyonu Yetkili'ye emanet 

KKTC Golf Federasyonu Özerklik Genel Kurulu 13 Mayıs 2018 Pazar günü Tabipler Birliği Lokalinde; Başkan, Yönetim Kurulu ve diğer organların seçimi gündemi ile gerçekleşti.

CMC Golf Kulübü, Çetinkaya Golf Kulübü, Kasapoğluları Golf Kulübü, Bağcıl Golf Kulübü, Düzkaya Golf Kulübü ve Gaziveren Golf Kulübü temsilcilerinin katıldığı genel kurulda Başkanlığa Soner Yetkili seçildi. Genel Kurul’da oy birliği ile, Dr. Hasan Öztoprak Onursal Başkan olarak ilan edildi. Nisan ayında Spor Dairesi tarafından atanan ve özerklikle ilgili çalışmaları tamamlayıp Federasyonu tekrar özerkliğe götüren genel kurulu ilan eden Dr. Öztoprak yaptığı konuşmada “Onursal Başkan” sıfatına layık gördüğü için Genel Kurula teşekkür etti ve “geçmişte olduğu gibi gelecekte de elbirliği ve iyiniyetle, uzlaşı kültürüyle, özverili çalışarak golfun hakettiği noktalara gelmesini sağlayacağız” dedi ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Genel Kurul’da ayrıca, Golf Federasyonu önceki Başkanlarından ve şu anki Sağlık Bakanı Dr. Filiz Besim de hazır bulundu ve kendisinin de geçmiş yöneticilik dönemlerinde sınırlı bütçe ile ne kadar zor koşullarda özveri ile çalışıldığını çok iyi bildiğinden bahsetti. Tüm Dünya’da golf sporunun ülkelere çok ciddi bir turizm potansiyeli yarattığının altını çizen Besim, doğru bir ekiple, doğru projelerle ve bir yeni vizyonla önümüzdeki kısa dönemde güzel gelişmelerin olacağından emin olduğunu söyledi.  En son söz alan yeni Başkan Soner Yetkili de yeni dönemde gençlerin golf sporuna daha aktif katılımı için gerekli altyapı ve kaynak çalışmalarının yapılacağını, ayrıca Esentepe’deki Korineum Golf Sahası ve Yeşilyurt’taki CMC Golf Sahasına ilave olarak Lefkoşa’da bir antrenman sahasının ivedilikle hayata geçirilmesi için çalışmaların yapılacağını belirtti.

Yönetim Kurulu:

Hasan Öztoprak

Hasan Garabli

Feridun Kılıç

Deniz Yeşilçimen

Mustafa Sedat

Bertan Erçin

Özcan Bundak

Zafer Taşkın

Ertuğ Şevket

Olgun Emirzade

Steve Neufeld

Engin Portakalcıoğlu

Ceza Kurulu:

Av. Fırat Akyol

Ali Ratip Doğruer

Targuç Özen

Denetleme Kurulu:

Hasan Kasapoğluları

Sertaç Yeşilçimen

Gülay Garabli

Kaynak BRT

15/05/2018 15:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Golf Federasyonu, başkan, Soner Yetkili, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.