Golün adı Anadolu

Süper Lig’de gol krallığı yarışında Anadolu rüzgarı esiyor.

ads ads ads ads
07/10/2019

ads
Golün adı Anadolu

Cemil Usta sezonunun en çok gol atan altı oyuncusu Anadolu takımlarında forma giyiyor.

Anadolu takımlarının golcüleri göz kamaştırıyor. 3 büyükler gol sıkıntısı çekerken, Anadolu kulüpleri isabetli transferleriyle dikkat çekiyor. Gol krallığı yarışının ilk altı basamağında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’dan futbolcu bulunmuyor. Süper Lig’in en golcü oyuncusu BTC Türk Yeni Malatyaspor’dan Adis Jahovic. Kuzey Makedonyalı oyuncu 7 maçta 7 golle sezona harika bir başlangıç yaptı. 

Aytemiz Alanyasporlu Papis Cisse de takımını golleriyle tarihinde ilk kez liderlik koltuğuna oturttu. Geçen sezon 16 gol atan Senegalli oyuncu bu sezona da 6 golle başladı.

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Enzo Crivelli de süper lige hızlı giriş yaptı. Fransız oyuncu 6 maçta 5 golle gelecek için umut verdi.

Trabzonsporlu Alexander Sörloth de beklentileri karşıladı. Norveçli golcü 7 maçta 4 golle bordo mavili camianın beğenisini kazandı.

Ligin yeni ekibi Gazişehir de golcü transferinde hedefine ulaştı.Gaziantep ekibinin Ganalı oyuncusu Patrick Twumasi 6 maçta attığı 4 golle dikkat çekti.

İttifak Holding Konyasporlu Faruk Miya da lige fırtına gibi başladı. Sadece 3 maçta on birde sahaya çıkan Ugandalı oyuncu, 4 golle isabetli bir transfer olduğunu gösterdi.

Gol krallığının ilk altı sırasında yer alan 4 oyuncunun da Türkiye’de ilk sezonunda bu başarıyı yakalaması dikkat çekti.

07/10/2019 14:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: jahovic, anadolu, gol krallığı, süper lig, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.