Gönül Yazar’ın sağlık durumuna ilişkin yeni bilgi

Gönül Yazar evinde geçirdiği kaza sonucu kaburgalarını kırmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Yazar'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

ads ads ads ads
28/07/2021

ads
Gönül Yazar’ın sağlık durumuna ilişkin yeni bilgi

Türk sanat müziği ve sinemanın usta isimlerinden Gönül Yazar, geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmıştı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından Yazar’ın kaburgalarında kırık oluştuğu ve akciğerine batmak üzere olduğu tespit edilmişti.

Usta sanatçının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi. Ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi “Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun” diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum.”

HASTANEDEN FOTOĞRAF GELDİ

Birkaç gündür hastanede tedavisi devam eden Gönül Yazar’dan fotoğraf geldi. Ses sanatçısı Onur Akay, Yazar’ın hastaneden fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Usta sanatçının son durumunun iyi olduğu, tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi.

28/07/2021 17:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gönül Yazar, sağlık durumu
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.