Gönyeli kent girişi yaklaşım yolları asfaltlandı

Gönyeli kent girişi yaklaşım yolları asfaltlama çalışmaları, Polis ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile işbirliğinde gerçekleştird

ads ads ads ads
07/10/2020

ads
Gönyeli kent girişi yaklaşım yolları asfaltlandı

Gönyeli Belediyesi, trafik yol güvenliği kapsamında ülkenin en işlek kavşağında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığından alınan yetki ile düzenlemeler yaptı. Gönyeli kent girişi yaklaşım yolları asfaltlama çalışmaları, Polis ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile işbirliğinde gerçekleştirdi.

Gönyeli Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Gönyeli kent girişi ve Lefkoşa, Güzelyurt, Mağusa, Girne Yaklaşım Yolarının Asfaltlanması İhalesi sonrasında yapılan düzeltme işlemi ile Gönyeli kent girişi yaklaşım yollarının asfaltının standardı yükseltildi, altyapı sıkıntıları giderildi.

İhaleyi alan Tarmac Asfalt Beton İnşaat Limited Şirketi tarafından yapılan asfaltlama işleminin yanı sıra, yol çizgileri yenilendi ve aydınlatma sistemi de geliştirildi.

Açıklamada toplamda 684.052 Türk Lirası’na mal olan projede Gönyeli Kent girişi iç kısmı ve yaklaşma yollarının tamamen asfaltlandığı kaydedildi.

07/10/2020 10:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: gönyeli, asfaltlama, gönyeli belediyesi, haberkıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.