Google Haritalar uygulamasında e-şarj istasyonları da görülebilecek

ads ads ads ads
18/10/2018

ads
Google Haritalar uygulamasında e-şarj istasyonları da görülebilecek

Google'ın popüler harita uygulaması Google Maps'e çok önemli bir yenilik geldi. Milyonlarca kullanıcı artık e-şarj istasyonlarını da harita üzerinde görebilecek.

Google'ın çevrimiçi haritalama servisi Google Haritalar sayesinde internet kullanıcıları ulaşıma dair pek çok bilgiye tek tıkla ulaşabiliyorlar. Birçok otomobil kullanıcısı için hayat kurtarıcı olan Google Haritalar'a, elektrikli araç kullanıcılarını da oldukça fazla mutlu edecek bir güncelleme geldi. Google Haritalar artık elektrikli araç sahiplerinin, araçlarını şarj edebilecekleri en yakın e-şarj istasyonunu görüntüleyebiliyor.

E-şarj istasyonları henüz akaryakıt istasyonları kadar yaygın olmadığı için özellikle ülkemizdeki elektrikli araç kullanıcıları için araçlarını şarj edebilecek bir istasyon bulabilmek bir hayli güç. Ancak Google Haritalar'a gelen yeni özellik bu problemi büyük oranda ortadan kaldıracak.

Google Haritalar'da size en yakın e-şarj istasyonunun nerede olduğunu öğrenebilmek için "e-şarj istasyonu" veya "EV charging stations" gibi aramalar yapmanız yeterli. Ayrıca yol tarifinin yanı sıra istasyonda hangi tip bağlantıların mevcut olduğunu ve istasyonun şarj hızının ne kadar olduğunu görmeniz de mümkün olacak.

18/10/2018 21:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Google Haritalar uygulamasında e-şarj istasyonları da görülebilecek, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.