Google oyunlarla ilgili bir proje geliştiriyor

ads ads ads ads
14/03/2019

ads
Google oyunlarla ilgili bir proje geliştiriyor

Birbirinden alakasız her alana el atan Google, şimdi de oyun sektörüne el attı. Firma 19 Mart'ta oyun sektörüne özel bir proje duyuracak. Detaylar haberimizde.

Teknoloji devi Google, artık sadece bir arama motoru değil. Dijital bir şirket haline gelen ve hayatın her alanında karşımıza çıkan marka şimdi de oyun pazarına yönelik bir proje üzerinde çalışıyor.

Konuyla ilgili bir süredir çeşitli bilgiler veren Google, yayınladığı bir video ile oyun konsolu ya da benzeri bir cihazla ilgili ipuçlarını duyurdu. Google'ın oyun konsolu ya da benzeri bir projeyi 18-22 Mart tarihleri arasında ABD'nin San Francisco şehrinde düzenlenecek olan Game Developers Conference (Oyun Geliştiricileri Konferansı)'nda tanıtılacak.

Google'ın etkinlik özelinde paylaştığı videoda GDC 2019 kapsamında 19 Mart 2019'da yapılacak bir duyuru ile ilgili içerikler yer alıyor. Oyunlarla ilgili yapılacak olan duyurunun ne olduğu konusunda resmi bir açıklama olmasa da beklentiler arasında bir oyun konsolu da yer alıyor.

Konuyla ilgili bir başka iddia ise abonelik sistemi üzerine kurgulanan ve dünya çapında oynanabilen bir proje duyurulacağı. Steam benzeri bir sistemin de duyurulması mümkün görünüyor.

Şimdilik resmi bir açıklama yapılmasa da son yıllarda devasa bir sektör haline gelen oyun pazarının teknoloji devinin ilgisini çekmiş olması çok da şaşılacak bir durum değil. Google'ın etkinlik özelinde duyurduğu meraklandırıcı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

14/03/2019 23:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Google oyunlarla ilgili bir proje geliştiriyor, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.