Grand Theft Auto 6 geliyor!

ads ads ads ads
22/04/2019

ads
Grand Theft Auto 6 geliyor!

Eski bir Rockstar Games çalışanı Bibin Michael'ın öz geçmişinde Grand Theft Auto 6 üzerinde çalıştığını doğruladı.

GTA forumundan keskin gözlü bir kullanıcı, eski bir Rockstar Games çalışanı Bibin Michael'ın öz geçmişinde Grand Theft Auto VI'nın geliştirildiğini işaret eden bir ifade buldu.

Öz geçmişte Bibin Michael'ın Aralık 2017 - Nisan 2018 tarihleri arasında Jr. araç sanatçısı pozisyonunda "Grand Theft Auto V DLC'si ve Grand Theft Auto VI için gerçek dünyadakilerle uyumlu araçlar" oluşturduğu yazıyor(du). Bu haberlerin oyun basınında yayılmasından sonra bu kısım öz geçmişten kaldırıldı.

Benzer bir haber 2017'nin ortalarında ortaya çıkmıştı. Aktör Tim Neff'in öz geçmişinde Grand Theft Auto VI'da motion capture (hareket yakalama) sahneleri üzerinde çalıştığı listelenmişti ve fakat Tim Neff bunu hemen yalanladı.

Ayrıca 2018'in başlarında ortaya çıkan başka bir haberde, Dark Souls 3 resmi olarak duyurulmadan önce oyunun detaylarını sızdıran 1.2 milyon aboneye sahip YouTube kanalı Inside Gaming (The Know), bir sonraki Grand Theft Auto oyununun Project Americas kod adıyla geliştirildiğini ve 2022'de çıkış yapacağını söylemişti.

Rockstar Games şu ana kadar Grand Theft Auto VI hakkında hiçbir resmi açıklamada bulunmadı.

22/04/2019 22:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Grand Theft Auto 6 geliyor!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.