Gülben Ergen sosyal medyanın diline düştü

Sahte hesaba geçmeyi unutan şarkıcı Gülben Ergen, kendi profilinden fotoğrafına "Can kadın" yorumunu yapınca alay konusu oldu. Durumu fark eden takipçileri Ergen'e, "İnsan kendini sevmeli tabi", "Hiç bozuntuya vermiyorsun" ve "Fake (sahte) hesaptan yazacaktın sanırım" şeklinde yorumlar yaptı

ads ads ads ads
13/08/2020

ads
Gülben Ergen sosyal medyanın diline düştü

Normalleşme adımlarının atılmasıyla tatile çıkan şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medyanın diline düştü. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Ergen, mavi mayo ve pareolu bu pozunu "İnsanın kendiyle barışık olması, mutluluğun şifresi" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Sahte hesaba geçmeyi unutan Gülben Ergen, kendi profilinden fotoğrafına "Can kadın" yorumunu yapınca alay konusu oldu. Durumu fark eden takipçileri Ergen'e, "İnsan kendini sevmeli tabi", "Hiç bozuntuya vermiyorsun" ve "Fake (sahte) hesaptan yazacaktın sanırım" şeklinde yorumlar yaptı.

Gülben Ergen'in yakın arkadaşı Demet Akalın da paylaşıma, "Marka olmak budur" şeklinde yorumda bulundu. Gelen eleştirilerin ardından Ergen, "Satır satır takip edilmek... İlmek ilmek oya işler gibi ensemde yaşamak" notuyla esprili bir paylaşım yaptı.

13/08/2020 11:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: gülben ergen, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.