Güneralp’ın yeni single’ı 'MELEĞiM'

Ülkemizin başarılı gruplarından Grup AcousticaInın solisti Metin Güneralp , geçtiğimiz hafta yayınladığı yeni şarkısı MELEĞİM ile hızlı bir yükseliş yakaladı.

ads ads ads ads
26/06/2020
HK

ads
Güneralp’ın yeni single’ı 'MELEĞiM'

Ülkemizin başarılı gruplarından Grup Acoustica'nın solisti Metin Güneralp , geçtiğimiz hafta yayınladığı yeni şarkısı MELEĞİM ile hızlı bir yükseliş yakaladı.

Ülkemizin sevilen sanatçılarından söz ve beste alanındaki başarılı ismi Grup Acoustica’nın solisti Metin Güneralp, yeni single’ı “ MELEĞİM ” ile karşımızda.

Şarkının enerjisi ve sözlerin sürükleyiciliği ile replaylere doyamayacağımız Meleğimin’in sözü Metin Güneral’a ait Müziği ise Oğuz Aslantürk ,Eda Çetin Aslantürk ,İsmet Torundığı yaptığı MELEĞİM'in Aranjörlüğü Dilaver Emirler'e ait.

Meleğim aynı zamanda renkli ve duygusal klibi ile birlikte geldi. Video klipteki renklerin güzelliği ve müziğin etkisi harika. Klibin çekimi Hüseyin Göksel tarafından montajı ise Selçuk Okyar ve Dila Kurç'un ait. MELEĞİM'in Klip çekimlerinde Metin Güneralp'a Mustafa Çağlar ve Tatiana Filipova eşlik etti.. Tüm dijital platformlarda yayınlanan klip  ilk hafta'da binlerce kişi tarafından izlendi. Engin Bulut - KıbrısOnAir

26/06/2020 10:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: metin güneralp, MELEĞiM, single
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.