Güvenli Paykasa Kartlara İlgi Arttı

 Paykasa EURO Kuruna Göre Satılıyor

ads ads ads ads
15/04/2019
HK

ads
Güvenli Paykasa Kartlara İlgi Arttı

İnternetin yaygınlaşması ile birlikte güvenli kredi kartı kullanımı da tehlikeye girdi. Birçok vatandaş, internet üzerinden kart bilgilerinin çalındığını söylemektedir. Dünya genelinde bu sorunla karşılaşanlar Paykasa kart seçeneklerini tercih ediyor. Üzerindeki pın numaralarını kullanarak güvenli bir şekilde alışveriş yapıyor.

Kredi kartı ve hesap numarası ile ilgili bilgileri paylaşmadan istediğiniz alışverişi bu kartla yapabilirsiniz. Kartla alışveriş işlemlerinde pratik çözüm seçeneklerini bir araya getiren bu sistem, hesap bilgilerinizle ilgili bir sistem değil. Bu nedenle güvenle kullanılabilir. Banka, iletişim ve kimlik bilgileri kategorisinde her hangi bir sorun yaşanmamaktadır.

 Paykasa EURO Kuruna Göre Satılıyor

Kredi kartı kullanmadan alış veriş imkanı sağlayan bu kart, hayatımızı kolaylaştırıyor. EURO’nun yükselmesi nedeniyle vatandaş ‘ucuz Paykasa’ arayışına girdi. Bu durumdan faydalanan bazı kişiler, ucuz Paykasa vadinde bulunmaktadır. Banka bilgileri ve kredi kartı bilgileri bu kategoride çalınabilir. Bu konuda sorun yaşamamak için yapılması gereken işlem, güvenli sitelerin tercih edilmesidir. Güvenli siteler sertifikalı çalışır ve bu konuda güven sağlamıştır. Sanal alemde, korsan yazılımlar, her türlü bilgiyi çalabilmektedir. Bu yazılımlar özellikle banka hesaplarının boşaltılmasında kullanılıyor. Dünya genelinde bu korsan yazılımlar, herkes için tehlike arz ediyor.

 Bu gibi ciddi sorunlarla karşılaşmamak için sertifikalı sitelerin tercih edilmesi gerekir. Paykasa al işlemlerinden önce sitenin sertifikasını incelemelisiniz. Sertifika, adres çubuğunun yanındaki kilit resmi olan yerdedir. Bu resmi tıkladığınız zaman resmi sertifika karşınıza çıkacaktır. Ayrıca hakkımızda bölümünde de bu sertifikayı bulabilirsiniz. Sertifikası olmayan siteleri tercih ederseniz, kart bilgileriniz tehlikeye girebilir.

 Paykasayla Güvenli Alışveriş Yapabilirsiniz

 Üyelik gerektirmeyen bu Paykasa işlemleri kısa sürede gerçekleşiyor. Satın alma işlemi için form bölümünü doldurmanız yeterlidir. Bu kategoride tercih ettiğiniz bilgiler kendinize ait olmalıdır. Kart iadesi veya artan bakiyenin iadesi işlemlerinde bu hesaplar kullanılıyor. Oyun sitelerinde güvenli bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Online alışveriş işlemlerinde de bu kartları güvenle kullanabilirsiniz.

 Bu kategoride hizmet veren firmalar, WhatsApp, canlı destek ve ucuz Paykasa garantisi kategorisinde pratik çözüm sunuyorlar. İstediğiniz güvenli paykasa satın al alım işlemleri için bu firmaları tercih edebilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz gibi sitelerin sertifikasını mutlaka sorgulamalısınız. İlk defa İngiltere’de kullanılmaya başlanan bu kart, şu anda bütün dünyada güvenli bir şekilde kullanılıyor. Ülkemizde de aynı şekilde bu kartla online alışveriş işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor. Hesabınızı ve banka kartınızı tehlikeye atmadan güvenle online alışveriş yapmak istiyorsanız, bu tek kullanımlık kartları tercih etmelisiniz.

 Üzerindeki Miktar Kadar İçerisinde Bakiye Var

 Bu kartların üzerine EURO simgeli kredi miktarı yazmaktadır. Üzerindeki EURO miktarı, satın alma esnasında Türk Lirası’na çevriliyor. Kartı kullanmaktan vazgeçerseniz, ödeme yaptığınız hesaba geri ödeme yapılıyor. Ayrıca bakiye artarsa yine aynı şekilde kalan bakiye hesabınıza aktarılıyor. Buna Paykasa bozdurma işlemi deniliyor. Güvenli kredi kartı kategorisinde ülkemizde ve bütün dünyada sorunsuz bir şekilde kullanılıyor.

Kaynak: www.hizlipaykasa.net

15/04/2019 19:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:  Paykasa
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.