Hadise o yardım kampanyasını desteklemişti... 11,6 milyon euro toplandı

Ünlü şarkıcı Hadise, Türkiye'de gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen iki depremin ardından depremzedeler için harekete geçti.

ads ads ads ads
09/03/2023

ads
Hadise o yardım kampanyasını desteklemişti... 11,6 milyon euro toplandı

Hadise, Hollanda radyosunda yer alan bir yayına konuk oldu. Ünlü isim, depremzedeler için bağış topladı. Ünlü şarkıcı, "Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz" dedi. Sanatçı arkadaşıyla 'People Help The People' (İnsanlar insanlara yardım eder) şarkısını seslendirmişti. Tüm radyolarda bu şarkı çalındı. Kampanyadan 11,6 milyon euro toplandı.

Ünlü şarkıcı, Hollanda'da başlatılan kampanyaya destek verdi. Radyo kanallarındaki yayına katılan Hadise, "Şu an Hollanda'da radyo istasyonundayım. Depremzedeler için yardım toplanıyor..."

"Yoğun bir gün... Acımız büyük... Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz" demişti. "Burada olmak benim için önemli... Çünkü ben gurbetçi bir ailenin evladıyım. Burada insanlarla aramızda köprü olabilmek benim için çok önemli...Daha sonra İstanbul'a döneceğim ve akşamki ortak yayında ben de olacağım" açıklamasında bulundu.

Hadise, doğup büyüdüğü Belçika'da Türkiye ve Suriye'deki deprem mağdurları için düzenlenen yardım kampanyasında 20 sanatçı arkadaşıyla 'People Help The People' (İnsanlar insanlara yardım eder) şarkısını seslendirmişti.

09/03/2023 10:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hadise, yardım, hollanda, euro, kampanya,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.