Hadise'nin 'O Ses Türkiye'deki akıbeti belli oldu

Son olarak 'O Ses Türkiye Rap' yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise'nin, 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olup olmayacağı merak ediliyordu. Ünlü şarkıcının yarışmadaki geleceği belli oldu.

ads ads ads ads
15/08/2021

ads
Hadise'nin 'O Ses Türkiye'deki akıbeti belli oldu

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yayınlanmayan 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonda Tv8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Büyük bir heyecanla beklenen yarışmada; jüri koltuğunda kimlerin oturacağı da bir hayli merak ediliyor.

HADİSE YENİ SEZONDA OLACAK MI? 

Başladığı 2011 yılından bu yana 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise'nin, 2021-2022 sezonunda 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapıp yapmayacağı araştırılıyordu.

Hürriye'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Yıllardır "O Ses Türkiye" programının jüri koltuğunda oturan Hadise, yeni sezonda olmayacak.

Ünlü şarkıcının, Ebru Gündeş'le yaşadığı polemik sonrası yapım şirketinin böyle bir karar aldığı konuşuluyor.

ÇEKİMLER KASIM AYINDA BAŞLIYOR 

Öte yandan geçen sene yayınlanmayan 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezon çekimlerinin Kasım ayında başlaması bekleniyor.

"O SES TÜRKİYE'Yİ İPTAL ETTİM"

Geçtiğimiz yıl sadece yılbaşı özel bölümüyle 'O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu bir diğer yarışma 'MasterChef Türkiye 2020'ye gönderme yaparak, dikkat çeken sorular yöneltmişti.

Ünlü şovmenin, "2020'de neden 'MasterChef' oldu da, 'O Ses Türkiye' olmadı? Bunların hesabı verilecek, bunlar konuşulacak" sözleri üzerine Ilıcalı'dan flaş bir açıklama gelmişti.

"KORONAVİRÜS TESTLERİ YAPILDI"

Başarılı televizyoncu, "Masterchef'te mücadele eden yarışmacılarımız koronavirüs tedbirleri kapsamında öncelikle testlerini oldular ve ayrı bir eve çıktılar. Ayrı evde yaşadıkları için dışarıyla bağlantıları kesildi. Stüdyo ile ev arasında gidip geldiler" demişti.

Ilıcalı'nın açıklaması üzerine Beyaz, diğer jüri üyelerini kastederek, "Sen bizim dördümüzün aynı evde yaşadığını mı sanıyorsun?" şeklinde esprili bir soru daha yöneltmişti.

TV8'in patronu, "O Ses'e günde 25-30 yarışmacı geldiği için ve sezon boyunca toplam 600-700 yarışmacı geldiği için sevgili jürilerimin sağlığını düşünerek, onların riske girmesini engelleme adına yıllardır klasik olan bu şovumuzu iptal ettim" cevabını vermişti.

15/08/2021 16:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hadise, o ses türkiye
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.