Hamitköy teknik heyetine fizyoterapist takviyesi

Hamitköy’de verilen zorunlu ara sonrasında teknik heyete takviye yapılırken, fizyoterapi, spor sakatlıkları ve osteopati üzerine eğitim alan, fizyoterapist – osteopat Mustafa Soykurt teknik heyete katıldı. Mustafa Soykurt, Türkiye Milli Takımlarında da görev yaptı

ads ads ads ads
24/06/2020

ads
Hamitköy teknik heyetine fizyoterapist takviyesi

K-PET Süper Lig ekiplerinden Hamitköy’de verilen zorunlu ara sonrasında teknik heyete takviye yapılırken, fizyoterapist – osteopat Mustafa Soykurt teknik heyete katıldı.

Türkiye’de Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamlayan Mustafa Soykurt, fizyoterapi, spor sakatlıkları ve osteopati üzerine eğitim aldı. Ülkedeki tek osteopat olan Mustafa Soykurt doktora sürecini ise Kıbrıs’ta yapacak.

Türkiye Voleybol, Boks ve Judo Milli Takımlarında fizyoterapist olarak görev yapan Mustafa Soykurt, Kıbrıs’a dönüş kararı aldıktan sonra Hamitköy teknik heyetinde görev yapmaya başladı.

Mağusa Türk Gücü maçında ilk kez resmi görev yapan Mustafa Soykurt, Çetinkaya maçına hazırlanan takımın idmanlarına da katılarak, sıkıntısı olan futbolculara gerekli tedaviyi uyguluyor.

 

24/06/2020 17:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hamitköy teknik heyetine fizyoterapist takviyesi, kıbrıs spor, haberkibris,
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.