Hande Ünsal Kimdir

ads ads ads ads
26/11/2019

ads
Hande Ünsal Kimdir

Hande Ünsal, İzmir Devlet Konservatuarında gerekli müzikal eğitimlerini alarak 2011’li yıllarda pop müziğe hızlı bir giriş yapan şarkıcılardan sadece biridir. Annesinin Niran Ünsal olması sebebi ile küçüklükten bu yana şarkılarla iç içe büyüyen genç müzisyen müzik alanında ilk eğitimini Haliç Üniversitesi’nde almıştır. 2011 yılında Aydın Kurtoğlu ile yaptığı “Köle” isimli parça ile gündeme bomba gibi düşerek müzikseverlere adeta şok etkisi yarattı. Çıkardıkları bu parça dijital medyada büyük ölçüde yankı uyandırarak tıklanma rekorları kırdı.

Hande Ünsal şarkıları “Nerdesin, Seni Sever Miydim, Oyna Oyna, İki Çift Laf” olarak biliniyor. Müzisyenlik hayatı boyunca tamamen single projelere yoğunlaşan güzel sanatçı son zamanlarda gündeme “Daha İyi” adını verdiği parça ile geliyor. Parçanın sözleri tamamen Serkan Balaban tarafından yazılmış bestesi ise Hande Ünsal tarafından yapılmıştır. Şarkıcının hayran kitlesinin çok geniş olması sebebi ile çok önemli bir bekleyiş gerçekleşiyor. Aynı zamanda şarkıya çekilen klip ise neredeyse mükemmel denilecek kadar iyi bir şekilde projelendirilmiş. Güzel şarkıcı bu şarkıyı ve klibi “Hayatımın Projesi” olarak nitelendiriyor ki gerçekten de öyle gözüküyor. Niran Ünsal’da kızının piyasaya sürdüğü tüm projelerde tam destek vererek şarkıların söz ve müziklerinde gerekli tüm yardımı sunuyor.

Hande Ünsal - Daha İyi indir etiketi ile yayınlanan şarkıyı dijital platformlardan önce herhangi bir ücret ödemeden mp3 indir sitemizden kolayca indirebilirsiniz. Buna istinaden indirdiğiniz şarkılarda kesinlikle bir reklam olmayarak android telefonlarınızdan ve bilgisayarlarınızdan internete ihtiyacınız kalmadan kesintisiz bir şekilde dinleme imkanı bulabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra Hande Ünsal’a ait tüm şarkıları sitemizden en iyi ses kalitesi ile indirebiliyorsunuz. Dijital platformlarda çok fazla dinlenen şarkı listelerine mp3 semti aracılığı ile ulaşma imkanınız var.

Hande Ünsal Şarkıları

Şarkıcının çıkardığı single parçaların tümüne aşağıda bulunan listeden göz atabilirsiniz.

  1. Nerdesin?
  2. Seni Sever Miydim
  3. Oyna Oyna
  4. İki Çift Laf
  5. Yorgun Yıllarım
  6. Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer (Cover)
  7. Ara Beni Lütfen
  8. Söyleyin
26/11/2019 16:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hande Ünsal
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.