Hande Yener: Gülşen'in yaşadığı konforu yaşıyorum

Şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Yener, bir süredir aşk yaşadığı rapçi sevgilisi Misha ile çok mutlu olduğunu söyledi. Yener, "Müzisyen biri ile birlikte olmak çok güzel. Sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış. Ben de artık Gülşen’in yaşadığı konforu yaşıyorum" dedi

ads ads ads ads
20/07/2020

ads
Hande Yener: Gülşen'in yaşadığı konforu yaşıyorum

 Hande Yener, geçtiğimiz akşam Etiler'de objektiflere takıldı. Bir mekanda yemek yiyen Yener, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"KENDİ İMAJIMI YAPACAĞIM"

Şarkıcı, karantina süresi boyunca evden dışarı çıkmadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı: Ben annemle yaşadığım için bu süreçte çok dikkat ettim. Dışarıya çıkmadım, kendi saçımı boyadım, manikürümü-pedikürümü her şeyimi kendim yaptım. Hatta bundan sonra kendi imajımı kendim yapacağım. Şarkıcı, gazetecilerin yakın arkadaşı Demet Akalın ile hala görüşemediklerini hatırlatması üzerine, "Görüyorsunuz hiçbir şey görüşmemize izin vermiyor" diyerek kahkaha attı.

"GÜLŞEN'İN YAŞADIĞI KONFORU YAŞIYORUM"

Uzun süredir rapçi Misha ile aşk yaşayan Hande Yener, çok mutlu olduğunu belirterek, "Müzisyen biri ile birlikte olmak çok güzel. Sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış. Ben de artık Gülşen’in yaşadığı konforu yaşıyorum" şeklinde konuştu. 

"MUTLULUK EVLENMEK DEĞİL"

Sevgilisi ile birlikte tatil planları yaptıklarını söyleyen Yener, tekne ya da ev tutacaklarını belirtti. Şarkıcı, evlilik sorularına ise, "Bence mutluluk evlenmek değil. Ben uzun bir ilişki seviyorum. Şu an her şey çok güzel gidiyor" dedi.

20/07/2020 16:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.