Hande Yener’e organizatör şoku

Yılbaşı gecesi için bir otelde sahne alan Hande Yener yaklaşık üç saat boyunca sahnede kaldı. Hande Yener hayranlarıyla buluştuğu bu gecede yuhalandı. Seyircinin tepkisinin organizatör hatasından kaynaklandığı konser alanına kapasitenin çok üzerinde seyirci alındığı ortaya çıktı. Yener, organizatörü mahkemeye vereceğini açıkladı.

ads ads ads ads
02/01/2018

ads
Hande Yener’e organizatör şoku

2017 yılının bitmesine sayılı günler kala Seren Serengil’le girdiği polemik üzerinden gündeme gelen ve Serengil’in çıplak fotoğrafını paylaşarak tepki de çeken Hande Yener yeni yıla sahnede girdi. ‘Laf Bende Kalmasın’ isimli magazin programının haberine göre, İstanbul’da bir otelde hayranlarıyla buluşan Hande Yener sahneye çıktıktan bir süre sonra seyirciler tarafından yuhalanmaya başladı.

hande-yener-55

Yaşadığı şokun etkisinden bir süre çıkamayan Hande Yener, bunun sebebini anlamak için seyircisiyle sohbet etti. Sonrasında yaşanan bu yuhalanma olayının Hande Yener’in sahne aldığı mekanın seyirci kapasitesinin üzerinde insan alması yüzünden meydana geldiği anlaşıldı. Bu konudan haberi olmadığını söyleyen ve kendi adına özür dileyen Hande Yener, konuklarını mutlu etmek adına sahneden indi ve onların arasına karışarak sevenleriyle birlikte selfie çektirdi.

02/01/2018 13:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hande Yener, organizatör
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.