Harbiye'de Simge ve Rubato Rüzgarı Esti!

Konserin ilerleyen saatlerinde ise oyuncu Gonca Vuslateri, Sezen Aksu kılığında sahneye fırladı.

ads ads ads ads
16/07/2021

ads
Harbiye'de Simge ve Rubato Rüzgarı Esti!

Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen "Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi" serisi kapsamında geçtiğimiz gece Simge ve Rubato aynı sahneyi paylaştı. Konserin ilerleyen saatlerinde ise oyuncu Gonca Vuslateri, Sezen Aksu kılığında sahneye fırladı.

Başarılı şarkıcı Simge, geçtiğimiz akşam Harbiye'de sevenleriyle buluştu. Şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan güzel şarkıcıyaRubato da eşlik etti. Konserin ilerleyen saatlerinde ise güzel bir sürpriz yaşandı.

SAHNEYE FIRLADI

Konser sırasında sosyal medyada videoları ile paylaşım rekorları kıran sanatçıların konukları arasında Gonca Vuslateri'de vardı. Simge ve Rubato, Sezen Aksu'nun "Ben de Yoluma Giderim" şarkısını söylerken "Size bayılıyorum." diyerek sahneye çıkan Gonca Vuslateri, Sezen Aksu taklitleri ile Harbiye'yi kahkahaya boğdu.

SEZEN AKSU'NUN ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlü oyuncu Sezen Aksu yerine Aksu'ya gelen doğum günü mesajlarına teşekkür etti. Gonca Vuslateri Sezen Aksu olarak sözlerine devam etti; "Evden hiç çıkmayıp, kimsenin telefonuna cevap vermesem de tüm Türkiye'nin doğum günü dileklerini kabul eder, selamlar çakarım. Sezen Aksu takliti içerikli Gonca Vuslateri olarak Sezen Aksu'nun son konserlerinde söylediği sözleri sizlere yeniden hatırlatmak isterim; Türkiye gençlerindir ve gençlerin kalacak" dedi. Ünlü oyuncu daha sonra alkışlar içinde sahneden ayrıldı.

TÜRKİYE'Yİ DOLAŞACAKLAR

İzleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla Türkiye'yi dolaşacak olan Simge ve Rubato, 15 Ağustos'ta Konya Selçuklu Kongre Merkezi Açıkhava ve 15 Ekim'de İstanbul Harbiye Açıkhava'da tekrar aynı sahneyi paylaşacak.

16/07/2021 11:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gonca Vuslateri, Sezen Aksu, Harbiye
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.