Hardwell'in KKTC'deki konseri iptal edildi!

ads ads ads ads
29/06/2016

ads
Hardwell'in KKTC'deki konseri iptal edildi!

Herkesin merak ve heyecanla beklediği Hardwell konseri iptal edildi.

Herkesin merak ve heyecanla beklediği Hardwell konseri iptal edildi. Cage Club İşletmecisi Atakan Ersin Durmuş yaptığı basın açıklamasında konser iptali ve nedenini açıkladı.

Cage Club İşletmecisi Atakan Ersin Durmuş yaptığı basın açıklaması şöyle:

“Her yıl olduğu gibi, bu sezon da sizlere unutulmaz bir yaz dönemi yaşatmak adına, kış aylarında başlayan uzun soluklu bir planlama ve hazırlık aşamasını geride bırakmış bulunmaktayız.

Bu programı hazırlarken hem Cage Club’ın, hem de siz konuklarımızın eğlence anlayışının kalitesine uygun seçimler yapmaya özen göstererek, dünyaca ünlü isimler arasında yer alan Hardwell başta olmak üzere, profesyonel DJ ler ile ses getirecek organizasyonlar hazırladık.

Fakat sizlere büyük bir üzüntü ile belirtmek durumundayız ki; tamamen bizlerin dışında gelişmiş olan bir takım nedenlerden dolayı 22 Temmuz 2016 tarihli organizasyonumuz, Hardwell’in menajeri tarafından iptal edilmiştir. Tarafımıza verilen bilgiye istinaden; iptal politik nedenlere dayalı olup,e-mail ile gönderilen bilgilendirmede açıklayıcı bir ayrıntıya girilmemiştir.

Biz Cage Club ekibi olarak, müziğin evrensel olduğu, insanları politika gibi nedenler aracılığı ile ayırmak değil, aksine birleştirici vasıflara sahip olduğu inancı ile Hardwell ve bağlı bulunduğu menajerlik firmasını ikna etmek adına her ne kadar elimizden geleni yapmış olsak da, kulübümüzde sahne almayacağı kesin bir dille belirtilmiştir.

Yaz sezonu etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşmesi öngörülen Revealed ve Ümmet Özcan etkinliklerinde herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacağı gibi, ileriki dönemlerde de büyük projeler için çalışmalarımız devam edecektir.

Organizasyon için satın almış olduğunuz biletler karşılığında, Cratos Premium Hotel resepsiyonundan geri ödeme alabilirsiniz.”

29/06/2016 12:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Atakan Ersin Durmuş, cage club, Hardwell
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.