Harry Potter RPG oyunu geliyor

Harry Potter RPG, Warner Bros.’un uzun süredir merakla beklenen yeni oyunları arasında yer alıyor ve hakkında yeni bilgiler paylaşıldı

ads ads ads ads
03/07/2020

ads
Harry Potter RPG oyunu geliyor

Harry Potter RPG ‘nin çıkış yapacağı platformlar olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X’ten bahsedilmiş. PC ya da farklı bir platform için henüz bir bilgi bulunmazken, oyunun açık dünya tasarımda, Hogwarts ve çevresini keşfedebileceğimiz bir yapıda olduğu da söyleniyor.

Bu oyun için yaklaşık 3 yıldır söylentiler ve bazı sızıntılar bulunuyordu, ancak Warner Bros.’tan resmi olarak bir doğrulama henüz gelmiş değil. Birkaç kaynaktan doğrulatıldığı belirtilen bilgilere göre oyunu Salt Lake City’de bulunan Avalanche Software hazırlıyor.

Bu arada, 2018 yılında internete sızdırılan ve bu oyuna ait olduğu iddia edilen görüntülerin de “gerçek” olduğu Bloomberg’e doğrulandı. Bu bilgiyi veren kişiler ise, isimlerinin açıklanmasını istemiyor.

Oyunun önümüzdeki birkaç hafta içinde resmen duyurulması ve ilk videolarının yayımlanması büyük ihtimal. Tahminlerimize göre de yeni nesil konsolların ardından en azından PC platformuna gelecektir.

Keenetic Viva Router paketinin içinde cihaz, güç adaptörü, ethernet kablosu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yer alıyor.

Cihaz, 29mm kalınlıkta ve 290 gram ağırlıkta. İster masaya kurun, ister duvara monte edin. Ufak boyutlarda ve tasarım çizgisi diğer Keenetic cihazlarıyla hemen hemen aynı.

Üründe 4 adet 5 dBi antenler var ve bu antenlerin konumları ayarlanabiliyor.

Keenetic Viva’nın kurulumunu kısa sürede yapmak ve sorunsuz bir şekilde kullanıma başlamak için Android ya da iOS uygulamasını indirmenizi öneririz. Türkçe dil desteğinin de olduğunu belirtelim.

03/07/2020 09:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: harry potter, rpg oyun,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.