Hasgüler'e Şantaj

ads ads ads ads
16/05/2016

ads
Hasgüler'e Şantaj

YÖDAK üyesi Prof Dr. Mehmet Hasgüler, okuduğu metinde, görev aldığı YÖDAK’ta kendisine ahlaksızca teklifler yapıldığını, bu teklifleri kabul etmeyince de kendisine şantaja başlandığını ileri sürdü.

“YDÜ yöneticilerinden ve 26 yıllık dostum Murat Tüzünkan, kişisel münasebetimizi YDÜ patronlarının menfi çıkarları için kullanmaya çalışmıştır” diyen Hasgüler, şöyle devam etti:

“Kendisi son günlerde defalarca beni arayarak, hukuk huzurundaki bir konu olan ‘Girne Üniversitesi’ programlarını görüşmemiz ve hukuk dışı davranmamı istemiş, öncelikle bana YÖDAK görev sürem bittiğinde dekanlık ve ardından eşim için iş teklifi yapmıştır. Bu çirkin teklifi reddetmem sonucunda kendisi ile yaptığım başka bir telefon görüşmesini kaydederek, YDÜ sahiplerine vermiştir. Söz konusu telefon kaydında da onurlu duruşuma leke sürecek en ufak bir söylemim olmamıştır. ”

Kendisine, dostane bir görüşmede geçen diyaloglarımda yer alan bazı kelimeleri seçerek, “Youtube’a atarız bunları herkes dinler” gibi şantajlarda bulunulduğunu savunan Mehmet Hasgüler, “YDÜ patronlarına ve yöneticilerine buradan hodri meydan diyorum” şeklinde konuştu.

Hasgüler, basın toplantısı sonrasında avukatı Mustafa Asena ile savcılık ve Polis Genel Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi. 

16/05/2016 20:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mehmet Hasgüler
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.