Hasipoğlu: Merkez yoklaması yapan partiler kaybedecek

Halkı adam yerine koyarak ön eleme yapılırsa daha doğru sonuçların elde edileceğini kaydetti. UBP'nin oyunu katlayacağını aktaran Hasipoğlu, merkez yoklaması yapan partilerin hepsinin kaybedeceğini belirtti...

ads ads ads ads
20/11/2017

ads
Hasipoğlu: Merkez yoklaması yapan partiler kaybedecek

Ulusal Birlik Partisi(UBP) eski Milletvekili, eski Bakanlarından Dr. Ertuğrul Hasipoğlu,  Ubp'de genel seçimdeki adayları belirlemek amacıyla yapılan ön seçimi değerlendirdi. UBP’nin yıllar sonra yeni bir sistemle yola çıkarak binlerce üyenin oy kullanımıyla milletvekili adaylarını belirlemesi hakkında Haberal Kıbrıslı gazetesinden Candan Mert'e konuşan Ertuğrul Hasipoğlu, halkı adam yerine koyarak ön eleme yapılırsa daha doğru sonuçların elde edileceğini kaydetti. 

Yeni üyelik sistemi ile adayların belirlenmesi açısından başlangıçta olası sıkıntıların yaşanabileceğini ancak halk ve parti için doğru sistemin bu sistem olduğunu kaydeden Ertuğrul Hasipoğlu, mevcut sistemin parti sisteminin daha gelişmişi olduğunu ve seçilen milletvekillerinin yalnızca kendi bölgesinin değil, bütün adanın vekilleri olacağını dile getirerek, “Muhtar değil, vekil seçiyoruz” dedi.

Haberin tamamı Haberal Kıbrıslı gazetesinde

20/11/2017 11:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hasipoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.