Havadis Gazetesi'nde Yeni Dönem

Havadis Yayın Koordinatörü ve Dijital Yayınlar Müdürü Tahir Gazi Haber Koordinatörü, kıdemli muhabir Duygu Alan Haber Müdürü oldu…

ads ads ads ads
27/04/2018

ads
Havadis Gazetesi'nde Yeni Dönem

Ülkenin lider gazetesi Havadis’te, kurumsal yapısını güçlendirme çerçevesinde yeni görevlendirmeler yapıldı. Havadis Yayın Koordinatörü ve Dijital Yayınlar Müdürü Tahir Gazi Haber Koordinatörü, kıdemli muhabir Duygu Alan Haber Müdürü görevine getirildi

“Gazetecilerin gazetesi” sloganıyla 14 Şubat 2009’dan beridir yayın yapan ve kısa sürede KKTC’nin lider gazetesi olan Havadis’te yeni görevlendirmeler yapıldı.

Gerek radyo, internet ve sosyal medya yayınları da içeren Havadis Medya Grubu’nun kurumsal yapısını güçlendirme ve gerekse güçlü haber kadrosunu takviye etmek amacıyla halen Yayın Koordinatörü ve Dijital Yayınlar Müdürü görevini yürüten Tahir Gazi Haber Koordinatörü görevine atandı.

Aynı çerçevede kıdemli muhabir Duygu Alan Haber Müdürü görevine getirildi.

Havadis Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün konuyla ilgili şunları söyledi;

“Havadis’i habercilik açısından güçlendirme projesinin üzerinde bir süredir çalışıyorduk. Genç arkadaşların habere kanalize edilmesi ve “gazetecilerin gazetesi” düsturumuza uygun bir şekilde Havadis’in örnek teşkil eden haber mecrasını geliştirmenin zamanı gelmişti. Yeni görev alan genç arkadaşların Havadis okurlarına ve Kıbrıs Türküne layık olacak bir şekilde çalışacaklarından eminim.”

Tahir Gazi kimdir:

Tahir Gazi 2003 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında sırasıyla Turizm Bakanlığı basın bürosu, Kıbrıs Gazetesi ve Vatan Gazetesi’nde staj yaptı.

2001 yılında Vatan Gazetesi’nde, 2004 yılında Kıbrıs TV’de çalıştı. 2009 yılında Havadis Gazetesi kurucuları arasında yer aldı.

Tahir Gazi evli ve 2 çocuk babasıdır.

Duygu Alan kimdir:

Duygu Alan, 2007 yılında Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu.

Üniversite eğitimi yıllarında 1 yıl süre ile üniversitenin “Yakın Gündem” isimli gazetesinde yönetici olarak görev aldı.

2005 yılında Halkın Sesi Gazetesi’nde muhabir olarak işe başladı. 2008 yılında www.haberhavadis.com isimli haber sitesinde editör olarak görev aldı bu görevi 2 yıl sürdürdü. 2009 yılında Kıbrıs Genç TV’de program asistanı olarak hizmet verdi. 2010 yılında Havadis Gazetesi’nde muhabir olarak işe başladı.

Duygu Alan evli ve 1 çocuk annesidir.

HAVADİS GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN EKMEKÇİ DE KÖŞESİNDE ŞUNLARI YAZDI:

Başarılar dilerim…

Bu hafta sonu itibarı ile, Havadis Yazı İşleri Müdürlüğü görevim sona eriyor.

Yaklaşık 9.5 yıldır sürdürdüğüm bu görev, sonu olan her şey gibi, bir gün noktalanacaktı.

Şimdi oldu.

Gururla, bu görevi, iade ettim.

Havadis ile, Havadis’i yönetenler ile hiçbir sorunum yok, çünkü burası benim bir parçam…  

Benden sonra bu görevi devralacak arkadaşlarımın başarı ile devam edeceklerine de kuşkum yok.

Elimden gelen katkıyı da koymaya devam edeceğim.

Günahı ve sevabı ile ben görevimin sonuna geldim.

Öncelikle, abim, arkadaşım, yol arkadaşım Başaran Düzgün’e teşekkür ederim. İnanılmaz şeyler paylaştık, başarı hikayeleri yazdık.

Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen fedakar Tahir Gazi ve Haber Müdürü olarak atanan Duygu Alan arkadaşlarımın, başarılı olacaklarına dair en ufak bir kuşkum yok, zira bunu yaptıkları ile kanıtladılar.

Bunun dışında elbette, bu sürede Havadis’e emek verdiğim, burada olan ya da ayrılan herkese de ayrıca teşekkür etmem gerek, ediyorum.

Sabah Havadis Web TV yayını ve  günlük yazılarımla Havadis’te olmaya devam edeceğim.

Görüşmek üzere…

27/04/2018 08:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Havadis Gazetesi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.