Herkesten önce Haber Kıbrıs ailesi öğrendi

Dijital platformun lideri HaberKıbrıs oldu

ads ads ads ads
20/09/2018

ads
Herkesten önce Haber Kıbrıs ailesi öğrendi

Dün akşam ülkede yaşanan iki gelişmeyi Haber Kıbrıs takipçileri herkesten önce öğrendi. Akaryakıt zammını ilk duyuran haber sitesi olan Haber Kıbrıs, Cratos’taki yangını da canlı yayınla takipçilerine aktarmayı başardı 

Kuzey Kıbrıs’ta dün akşam iki üzücü olay meydana geldi. Akaryakıta yapılan 85 kuruşluk zam vatandaşın belini büktü, öte yandan ülkenin önemli turizm tesisinde çıkan yangın üzdü.

Basın sektörü de dün akşam ciddi bir mesai yaparak sınav verdi. Yeniden yapılanarak dijital medyanın lideri konumuna gelme noktasında ciddi adımlar atan Haber Kıbrıs, dün akşam okurlarına akaryakıt zammını ilk duyuran haber sitesi oldu.

Akaryakıt istasyonu sahiplerinin "zam yok" dediği anda HaberKıbrıs Resmi Gazete’nin küpürünü takipçilerine aktardı ve zammı "oggalı zam" başlığı ile duyurdu. Haber Kıbrıs, dün akşamki sınavı başarıyla geçti.

İlk 6500 Haber Paketi duyurdu

Haber Kıbrıs Haber Paketi 6500’a üye olan vatandaşlar, sosyal medya dışında mesaj yönünde de akaryakıt zammını ilk öğrenen kişiler oldu.

Basın sektöründeki haber paketleri içerisinde en ucuz aynı zamanda en hızlı haber paketi olan 6500 Haber Paketi’ne üye olmak için ABONE yazıp 6500’a mesaj atmanız yeterli.

Yangını bir tek Haber Kıbrıs canlı yayınladı

Haber Kıbrıs Web TV’de de dün akşam ciddi bir mesai yapıldı. Akaryakıt zammının hemen ardından Cratos Hotel’in içerisindeki bir mekanda çıkan büyük yangını bir tek Haber Kıbrıs Web TV canlı yayınladı.

Facebook üzerinden dakikalarca süren yayında vatandaşlar Cratos’taki yangını an be an takip etti. Akaryakıt zammının ardından benzincilere akın eden vatandaşların görüşleri de yine Haber Kıbrıs Web TV’de canlı yayında verildi.

Haber Kıbrıs muhabirleri benzincilerde benzin almak için sıra bekleyen ve kuyruk oluşturan vatandaşların görüşlerini yansıttı.
İlk Yorum da HaberKıbrıs'ta yer aldı

Ülkede yaşanan sıcak gelişmeleri en hızlı şekilde okurlarına aktaran HaberKıbrıs bu gelişmelere ilişkin ilk yorumu veren site de oldu. HaberKıbrıs yazarı Birikim Özgür zam haberimizin hemen ardından yaptığı değerlendirme ile toplu ulaşım konusunda geciktirilen reform hamlelerini hatırlattı ve ülkedeki sıkıntıların nasıl aşılabileceğine ilişkin somut öneriler ortaya koydu.

20/09/2018 16:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Haber Kıbrıs, haber, akaryakıt, zam, cratos otel, yangın
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.