Hırsızlık yaptılar, kendilerini durdurmaya çalışan gençlere bıçakla saldırdılar

ads ads ads ads
06/03/2021

ads
Hırsızlık yaptılar, kendilerini durdurmaya çalışan gençlere bıçakla saldırdılar

Vadili'de Tunahan Aktaş'a ait ağılın avlusundan hırsızlık yapan şahısları durdurmak isteyen gençlere bıçakla saldıran ve yaralayan iki kişi tutuklandı.

Geçtiğimiz gün yaşanan olayda Vadili'de Tunahan Aktaş'a ait ağılın avlusundan hırsızlık yapan iki kişiyi fark eden Hasan Çelik (E-24), Oğuzhan Gökhan (E-23), Ahmet Özer (E-24) ve Eray Kahraman (E-27) hırsızların peşine düştü. Akdoğan yolunda hırsızları durduran gençler ile hırsızlık zanlısı Hasan Takımcılar (E-19)  ve Mehmet Aydeniz (E-27) arasından tartışma yaşandı. Çıkan tartışma sonucu birbirlerini vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları vurarak kavga etti. Kavga sırasında hırsızlık zanlısı Mehmet Aydeniz (E-27). tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile Hasan Çelik ’i ense kısmından hafif şekilde yaraladı. Ayrıca  Eray KAHRAMAN’a ait aracın 4 adet lastiğini aynı bıçak ile kesmek sureti ile de kasti hasara uğrattı.

Gençleri ayırmak için araya giren hırsızlık zanlısı Hasan Takımcılar (E-19)'ın babası Hüseyin Takımcılar'ın ise burnu kırıldı. Olayın ardından Hüseyin Takımcılar'ın burnunun ve 300 TL değerindeki gözlüğün kırılmasına neden olan Hasan Çelik şikayet üzerine 04.03.21 tarihinde tutuklandı. Hasan Çelik şikayetin geri çekilmesinin ardından teminatla serbest bırakıldı. 

 

06/03/2021 11:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: vadili, hırsızlık, kavga, akdoğan,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.