Hirsofu Körfezi'ndeki Arama Çalışmaları 72 Saat Sonunda Sonlandırıldı

YAYIN TARİHİ:
ads ads ads
26/04/2025

Hirsofu Körfezi'ndeki Arama Çalışmaları 72 Saat Sonunda Sonlandırıldı

 Rum Arama-Kurtarma Koordinasyon Merkezi  (AKKM) denizde kaybolan 35 yaşındaki  Piotr Mentel isimli Polonyalı turisti bulmak için Hirsofu Körfezi’nde salı akşamı başlattığı arama çalışmalarına dün son verdi. Polonyalı turist bulunamadı.

Haravgi’nin haberine göre Polonyalı turist, Baf-Latsi’den kiraladığı tekneyle denize açılmış, oksijen tüpü ve küçük bir scooter ile dalış yaptıktan sonra kaybolmuştu. Arama çalışmalarında tekne denizde başıboş halde bulunmuştu.

AKKM’den yapılan açıklamada 72 saat denizden, havadan ve karadan sürdürülen arama çalışmaların dün saat 16.40’ta sonlandırıldığı, bu çerçevede Arnavut Burnu’ndan Pomo’ya kadar kıyı şeridinin karadan, 186 kilometrekarelik Hirsofu Körefezinin tamamının denizden tarandığı kaydedildi. Çalışmalara RMMO’ya ait helikopter ve insansız hava aracı, Polis Teknolojik Gelişme Birimi’ne bağlı insansız hava aracı ve yaya personel, Sivil Savunma Teşkilatı’na ait insansız hava aracı ve yaya personelin katıldığı bilgisi verildi.  

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:  Rum Arama-Kurtarma Koordinasyon Merkezi  (AKKM),
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.