İbrahim Büyükak: Sanat için soyunduk

Senarist ve oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sinemalardan sonra dijital platformda yayınlanmaya başlayan 'Bayi Toplantısı' filminin gördüğü ilgiye esprili bir şekilde teşekkür etti.

ads ads ads ads
27/07/2020

ads
İbrahim Büyükak: Sanat için soyunduk

Senaryosunu kendisinin yazdığı ve yapımcılığını BKM'nin üstelendiği Bayi Toplantısı filmi pandemi nedeniyle vizyondan erken kalmıştı. Filmin yapımcılarının atağıyla Bayi Toplantısı, dijital platformda yayına çıktı. Netflix abonelerinin izleme verileri dikkate alınarak yapılan araştırmada Türkiye'de popüler yapımlar arasında ilk 10'a girmeyi başaran Bayi Toplantısı filmi İbrahim Büyükak'ı neşelendirdi.

“SANAT İÇİN SOYUNDUK”

Filmin elde ettiği başarıdan sonra İbrahim Büyükak seyircileri için kendi sosyal medya hesabından bir teşekkür paylaşımı yaptı. Bayi Toplantısı filminden eğlenceli sahneleri paylaşan İbrahim Büyükak; “Sanat için soyunduk. Ayrıca filme Netflix'te gösterdiğiniz ilgi ve tüm yorumlar için teşekkür ederim” notunu düştü

İbrahim Büyükak'ın paylaşımına filminde rol alan ünlü oyuncu Onur Buldu'nun cevabı gecikmedi. Su kaydırağındaki fotoğrafı için Onur Buldu; “Ben sola çekmişim akşama baktırayım” ifadelerini kullandı.

27/07/2020 14:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: bayi roplantısı, ibrahim büyükak, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.